Han  lever

Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Predikaren

Av Anji - 21 juli 2009 02:44

Gud har en plan med varje människas liv. I den planen ingår stunder och tider av olika uppgifter. Vi möter ofta problem som ser ut att vara riktade mot Guds plan med oss men detta får inte hindra oss att tro på honom. Snarare borde de få oss att inse att det inte finns några varaktiga lösningar på livets problem utan Gud.


men vi kan glädja oss åt arbetet som vi kommer ihåg att det är Gud som har gett oss det, och inser att frukten av arbetet också är en gåva från honom. Låt ditt arbete vara ett sätt att tjäna Gud, en tjänst för honom.


Gud har lagt evigheten i människors hjärtan. Det innebär att en människa aldrig kan bli fullkomlig tillfredsställd av världsliga nöjen och en strävan efter det som hör världen till. VI är skapade till Guds Avbild och därför dras vi mot det som är andligt.

Vi har ett evighetsvärde och därför blir vi inte nöjda försen vi når fram till Gud. Det är bara Gud som kan ge den djupa tillfredställelse hon längtar efter. Han har i hennes inre lagt ner en rastlös förväntan på en fullkomlig tillvaro som bara kan bli verklighet genom hans fullkomliga ledning.

Vi kan inte se in i framtiden och inte heller förstå djupet och vidden av hans härlighet. Den praktiska innebörden av vår tro på Gud innebär att vi innan vi når evighetens härlighet, ärar honom genom att utföra det uppdrag han har gett oss fullt ut.


Att sprida hans ord så mycket vi bara kan.

Sverige och kyrkorna behöver vakna ur deras sömn.


En miljon var till himmlen minst skall vi ha, men då måste vi vara villiga att arbeta inför honom.


 /Anji
 
ANNONS
 
JANNE

JANNE

21 juli 2009 17:20

Va tror du att det är som gör att männisor undviker att öppet kalla sig troende eller att komma till Gud?
Här i Sverige?
:)

KRAM JANNE

http://jannesnackar.blogspot.com

 
jenny

jenny

23 juli 2009 16:47

hejsan va fin blogg du har det var din mamma som tipsade mej! jag måste säga att just denna bit av texten gjick rak in i mitt hjärta för exat sådär var jag för några måander sej exkat!Jag hadde hela livrt sökt något kämpat plågats ångrat men det var värt de den dagen ja komm till insikt vad det var jag sökt! men just denna text var spot on!Många människor idag och speciellt unga mår dåligt i dagens samhälle pågrund av saker som hänt dom eller så kanske dom grubblar över livet och vad som är just meningen med livet och dom är sökande efter något större. Men jag tror att alla som inte är troende kristna än dom söker Gud innerst inne.

Dom söker efter kärlek, och kanske förlåtelse över att dom gjort något fel.

Kanske deras hjärtan är skadade och känner en otrolig smärta inombords.

http://liktenfjaril.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 20 mars 11:02

  Jesus is LIFE!     /Anji  

Av Anji - Tisdag 20 mars 11:02

  Jesus is LIFE!     /Anji  

Av Anji - Söndag 18 mars 13:41

  God Help Me.. så sjunger PLUMB på denna video. och JA, han hjälper i allt     Gud är den ende som kan   hjälpa en människa att vända om och få all den kärlek han vill ge!      /Anji   ...

Av Anji - Torsdag 15 mars 12:53

  Plumb - Lord I'm Ready Now (Official Lyric Video)     Har du tagit emot Jesus i ditt hjärta?  ...När vi/ man TRÄNAS i fullkomlighet, d v s att bli lik Jesus, då vet man att man måste släppa allt gammalt och sträva efter att bli den som Jes...

Av Anji - Tisdag 13 mars 21:52

  Daniel i lejongropen         Kapitel 6 Daniels bok i bibeln Daniel i lejongropen 1 Darejavesh fann det lämpligt att sätta hundratjugo satraper över riket, för att de skulle finnas överallt i riket. 2 Över dem satte han tre furst...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Har du semester nu?
 Nej, har redan haft min
 Min börjar snart
 Har ingen semester
 Jobbar inte
 Den var alldeles för kort

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se