Han  lever

Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Predikaren

Av Anji - 21 juli 2009 02:44

Gud har en plan med varje människas liv. I den planen ingår stunder och tider av olika uppgifter. Vi möter ofta problem som ser ut att vara riktade mot Guds plan med oss men detta får inte hindra oss att tro på honom. Snarare borde de få oss att inse att det inte finns några varaktiga lösningar på livets problem utan Gud.


men vi kan glädja oss åt arbetet som vi kommer ihåg att det är Gud som har gett oss det, och inser att frukten av arbetet också är en gåva från honom. Låt ditt arbete vara ett sätt att tjäna Gud, en tjänst för honom.


Gud har lagt evigheten i människors hjärtan. Det innebär att en människa aldrig kan bli fullkomlig tillfredsställd av världsliga nöjen och en strävan efter det som hör världen till. VI är skapade till Guds Avbild och därför dras vi mot det som är andligt.

Vi har ett evighetsvärde och därför blir vi inte nöjda försen vi når fram till Gud. Det är bara Gud som kan ge den djupa tillfredställelse hon längtar efter. Han har i hennes inre lagt ner en rastlös förväntan på en fullkomlig tillvaro som bara kan bli verklighet genom hans fullkomliga ledning.

Vi kan inte se in i framtiden och inte heller förstå djupet och vidden av hans härlighet. Den praktiska innebörden av vår tro på Gud innebär att vi innan vi når evighetens härlighet, ärar honom genom att utföra det uppdrag han har gett oss fullt ut.


Att sprida hans ord så mycket vi bara kan.

Sverige och kyrkorna behöver vakna ur deras sömn.


En miljon var till himmlen minst skall vi ha, men då måste vi vara villiga att arbeta inför honom.


 /Anji




 
 
JANNE

JANNE

21 juli 2009 17:20

Va tror du att det är som gör att männisor undviker att öppet kalla sig troende eller att komma till Gud?
Här i Sverige?
:)

KRAM JANNE

http://jannesnackar.blogspot.com

 
jenny

jenny

23 juli 2009 16:47

hejsan va fin blogg du har det var din mamma som tipsade mej! jag måste säga att just denna bit av texten gjick rak in i mitt hjärta för exat sådär var jag för några måander sej exkat!Jag hadde hela livrt sökt något kämpat plågats ångrat men det var värt de den dagen ja komm till insikt vad det var jag sökt! men just denna text var spot on!Många människor idag och speciellt unga mår dåligt i dagens samhälle pågrund av saker som hänt dom eller så kanske dom grubblar över livet och vad som är just meningen med livet och dom är sökande efter något större. Men jag tror att alla som inte är troende kristna än dom söker Gud innerst inne.

Dom söker efter kärlek, och kanske förlåtelse över att dom gjort något fel.

Kanske deras hjärtan är skadade och känner en otrolig smärta inombords.

http://liktenfjaril.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Fredag 19 april 00:13


    GLAD ÄNDA IN SJUNGA JAG VILL Glad ända insjunga jag vill,Jesus är min,allt hör mej till.Gud har mej kär,nåden är fri,lycklig jag är,mer ska jag bli. Borta jag var,fjärran från Gud,gav inget svarnär jag fick bud,hörde ej på,lyssnade ej...

Av Anji - Onsdag 17 april 21:38

  Läkargrupp: Inte EN ENDA människa borde tagit ”vaccinet” ”Vi kommer tala om detta i hundra år” – så stor är vaccinskandalenStor studie: HÖGRE risk att smittas ju fler vaccindoser man fått”En stor skandal&rdqu...

Av Anji - Måndag 15 april 00:45

      Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem efter vaccinet mot covid-19 är detta alltjämt en icke-fråga i Sverige. Ansvariga ministrar och myndighetschefer verkar låtsas om att problemet inte finns och ännu r...

Av Anji - Fredag 12 april 17:36


              /Anji

Av Anji - Torsdag 11 april 20:15

  VÄLKOMMEN HIT!   https://nyadagbladet.se/kultur/hon-sade-upp-sig-for-att-leva-som-hemmafru-i-50-talsanda/   Katrina sa upp sig för att leva som hemmafru i 50-talsanda   PUBLICERAD IDAG 20:05  - AV SOFIE PERSSON Foto: PA REAL LIFE...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards