Han  lever

Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Predikaren

Av Anji - 21 juli 2009 02:44

Gud har en plan med varje människas liv. I den planen ingår stunder och tider av olika uppgifter. Vi möter ofta problem som ser ut att vara riktade mot Guds plan med oss men detta får inte hindra oss att tro på honom. Snarare borde de få oss att inse att det inte finns några varaktiga lösningar på livets problem utan Gud.


men vi kan glädja oss åt arbetet som vi kommer ihåg att det är Gud som har gett oss det, och inser att frukten av arbetet också är en gåva från honom. Låt ditt arbete vara ett sätt att tjäna Gud, en tjänst för honom.


Gud har lagt evigheten i människors hjärtan. Det innebär att en människa aldrig kan bli fullkomlig tillfredsställd av världsliga nöjen och en strävan efter det som hör världen till. VI är skapade till Guds Avbild och därför dras vi mot det som är andligt.

Vi har ett evighetsvärde och därför blir vi inte nöjda försen vi når fram till Gud. Det är bara Gud som kan ge den djupa tillfredställelse hon längtar efter. Han har i hennes inre lagt ner en rastlös förväntan på en fullkomlig tillvaro som bara kan bli verklighet genom hans fullkomliga ledning.

Vi kan inte se in i framtiden och inte heller förstå djupet och vidden av hans härlighet. Den praktiska innebörden av vår tro på Gud innebär att vi innan vi når evighetens härlighet, ärar honom genom att utföra det uppdrag han har gett oss fullt ut.


Att sprida hans ord så mycket vi bara kan.

Sverige och kyrkorna behöver vakna ur deras sömn.


En miljon var till himmlen minst skall vi ha, men då måste vi vara villiga att arbeta inför honom.


 /Anji
 
ANNONS
 
JANNE

JANNE

21 juli 2009 17:20

Va tror du att det är som gör att männisor undviker att öppet kalla sig troende eller att komma till Gud?
Här i Sverige?
:)

KRAM JANNE

http://jannesnackar.blogspot.com

 
jenny

jenny

23 juli 2009 16:47

hejsan va fin blogg du har det var din mamma som tipsade mej! jag måste säga att just denna bit av texten gjick rak in i mitt hjärta för exat sådär var jag för några måander sej exkat!Jag hadde hela livrt sökt något kämpat plågats ångrat men det var värt de den dagen ja komm till insikt vad det var jag sökt! men just denna text var spot on!Många människor idag och speciellt unga mår dåligt i dagens samhälle pågrund av saker som hänt dom eller så kanske dom grubblar över livet och vad som är just meningen med livet och dom är sökande efter något större. Men jag tror att alla som inte är troende kristna än dom söker Gud innerst inne.

Dom söker efter kärlek, och kanske förlåtelse över att dom gjort något fel.

Kanske deras hjärtan är skadade och känner en otrolig smärta inombords.

http://liktenfjaril.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 17 juli 23:00

  Vi frälsta troende kan  och får komma inför Jesus utan något   krångligt regelsystem!   HAN finns för oss. Han är hos varje människa som älskar honom.   Vi har personligt tillträde till Gud genom Jesus Kristus.   Vi har en p...

Av Anji - Tisdag 10 juli 22:45

  Lord I come before YouTo honor and adore YouFor who You are and all that You have doneLord I am not worthyMy heart is dark and dirtyStill somehow You bid for me to come So clothe me in humilityRemind me, that I come before a King And there...

Av Anji - Måndag 2 juli 11:53

    Gud är mäktig att göra under. Lita på honom, ge honom ditt liv. Är du sjuk, lita på honom, be om hälsa och helbrägdagörelse till kropp och själ. Gud kan och vill hela. Vill vi följa honom till 100 % tror jag att han har ALLT att ge oss,,,om ...

Av Anji - Lördag 30 juni 22:00

  Jesus skall komma tillbaka, är du redo?   Matt 24:3 När Jesus sedan satt på Oljeberget och lärjungarna var ensamma med honom, gick de fram till honom och frågade: ”Säg oss: När skall detta ske, och vad blir tecknet på din återkomst och...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se