Han  lever

Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Han lever /GUD ÄR VÅR STYRKA! GE INTE UPP!

Av Anji - 21 juli 2009 23:56


Gud är vår styrka och vår tröst i svåra tider och situationer.
Om vi själva är för svaga för att kämpa kan vi luta oss mot honom. Det är ofta i vår svaghet som Guds kraft blir som mest synlig.

Problem och svårigheter har en förmåga att övermanna oss och få oss att tro att Gud har övergett oss, men Gud vår skapare är alltid med oss, och han kommer att uppfylla sina löften, även om vi råkar känna oss övergivna för stunden.

Hur besvärligt det än må vara och blir i livet finns det alltid välsignelser att tacka Gud för, sådant han har gjort och kommer att göra.

Många människor idag och speciellt unga mår dåligt i dagens samhälle pågrund av saker som hänt dom eller så kanske dom grubblar över livet och vad som är just meningen med livet och dom är sökande efter något större. Men jag tror att alla som inte är troende kristna än dom söker Gud innerst inne.
Dom söker efter kärlek, och kanske förlåtelse över att dom gjort något fel.
Kanske deras hjärtan är skadade och känner en otrolig smärta inombords.

Men, de vet inte att Gud är den största och enda kärlek vi behöver.
Han älskar ju oss så otroligt mycket.
Och Guds förlåtelse beskrivs att Öster och Väster kan aldrig mötas.
När han förlåter vår synd skiljer han den från oss och kommer sedan inte ens ihåg den. Vi behöver aldrig mer tyngas av vårt förflutna-Gud förlåter och glömmer.
Vi har lätt för ass vältra oss i vårt elände men Gud vill inte att vi skall göra det. Varför? Han har ju suddat ut alltsammans.

Gud är kärlek, den ultimata kärleken .
I han får vi komma som vi är hur eländigt det än är så är han där, och ibland kanske det känns som ingen förstår eller lyssnar på våra tankar eller våra frågor, men Gud förstår allt och hans öron är alltid öppna för att lyssna på Just dig.
Hans famn är öppen för oss för att vi skall känna oss trygga och känna oss älskade.
Han känner oss bätte än vi gör själva   Läs bara i Ps 139 .
Han känner oss för han har skapat oss , han vet ju till och med hur många hårstrån vi har.
Han är med oss i varje prövning och i varje situation, det gäller bara att släppa allt vi inte kan bära själva till honom för han kommer ta hand om det och oss.
Gud finns överallt samtidigt, coolt va ?Vad vi än gör eller var vi än befinner oss eller hur vi än mår så är hans trygga närvaro långt borta.
Kom ihåg att Guds Ande är berädd och villig att sammarbeta med dig om du skulle känna dig världelös eller tillochmed börja hata dig själv.
Gud tänker alltid på dig ( Ps 139:17-18 )


Det är underbart med någon som älskar en och som alltid tänker på en, Gud vill skydda oss från att falla, och han är beredd att ta emot oss om vi skulle falla.
Om han nu tänker på oss borde inte vi inte okcså kunna ha honom i tankarna dagligen ?

Ibland ser vi inte vägen för allt mörker men Ps 119 :105 säger att : ( Dina ord är som en lykta som lyser upp stigen framför mig och hjälper mig att inte snubbla )

Livet är som en vandring genom ondskans skog i en värld som vänt Gud ryggen. Bibeln är det ljus som kan visa oss vägen och tror på Jesus, så vi slipper snava där vi går fram. I Bibelns ljus ser du alltid klart nog för att hålla dig kvar på rätt väg.

Tänk på de orden när du har det tufft och kämpigt och vill ge upp.
Det finns alltid någon som är där för dig och älskar dig och ber för dig.

Ge inte upp för du är älskad.
Joh 3:16

Se denna Videon Oxå :)

http://www.youtube.com/watch?v=I-G8IfjPAII&feature=PlayList&p=94488E4369C4F5E5&index=0&playnext=1


Bless You Today! /Anji

 
ANNONS
 
Maria

Maria

22 juli 2009 09:39

Tack för en sådan härligt sann text. Visst är det sant att Jesus Kristus upprättar oss och att han alltid är med oss. I motgång, i medgång, genom livets alla skeden. Han är Herre och går inte undan då vi behöver frälsning och ett nytt liv.Att Gud har en plan med varje människas liv är verkligen fantastiskt att veta. Var dag är frälsningens dag. Problem som vi inte kan lösa- de löser Gud.
Kram ..Maria

http://www.jesuslever.eu/gospel/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 23 okt 18:58

  Fråga dig själv:   Talar du ALLTID sanning?   “Kärleken har sin glädje i sanningen” (1 Korintierbrevet 13:6)   2 Tim 3:16 Hela Skriften är ut-andad av Gud och nyttig till undervisning, tillrättavisning, upprättelse och fost...

Av Anji - Lördag 20 okt 00:10

  Videon berättar att vi inte håller med om, eller gillar det som sker nu. Det sjuka samhället är bara för mycket! I Avsaknad av Jesus och hans kärlek och fostran så går det rakt  till helvetet för människorna.     /Anji     ...

Av Anji - Tisdag 16 okt 22:43

bild Pinterest När du lägger hela omsorgen om ditt liv i Guds händer så lägger han Ro och Frid i Ditt Hjärta!   Människor som inte är troende eller sådana om inte vet så mycket om Guds frid frågar om man verkligen kan ha frid i hjärtat och k...

Av Anji - Tisdag 9 okt 22:36

  Gud talade med Mose ansikte mot ansikte som vänner talar med varandra. Det var Mose djupa hängivenhet och tilltro till Guds vishet och ledning som ledde till detta nära samarbete. Detta nära förhållande till Gud var en oerhörd förmån som Mose had...

Av Anji - Fredag 5 okt 22:16

  Vet du vad Halloween är???  Svar får du här!   Popular Pastor Exposed - Child Satanic Ritual Abuse, Halloween, Voodoo Donuts - Must Watch En av de poulära människorna i detta hemska var bl a påven och den kände och populäre Billy Graham, so...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se