Han  lever

Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Bibelord

Av Anji - 23 juli 2009 23:10

 

"Be så skall ni få.
Sök så skall ni finna.
Bulta så skall dörren öppnas
Ty den som ber, han får
och för den som söker, han finner
och för den som bultar skall dörren öppnas.
Finns det någon av er som ger sin son
en sten när han ber om bröd
eller ger honom en orm
när han ber om en fisk?
Om nu redan ni, som är onda
förstår att ge era barn goda gåvor,
skall då inte er fader i himlen
ge det som är gott
åt dem som ber honom?"

Matt 7:7-11"Gud är vår tillflykt och vår starkhet,
en hjälp i nöden, väl beprövad"

Ps 46:2"Kom till mig alla ni som är tyngda,
av bördor; jag skall skänka er vila.
Ta på er mitt ok och lär av mig,
som har ett ödmjukt hjärta,
så skall ni finna vila för er själ.
Mitt ok är skonsamt och min börda är lätt"


Matt 11:28-30
 
ANNONS
 
Mandy

Mandy

25 juli 2009 18:56

Hej blev tipsad om din blogg av din mamma :) Här ska jag komma flera gånger., kRAMIS

http://mizzmandy.blogg.se

 
Jenny

Jenny

26 juli 2009 20:16

din blogg är super fin massor med intressanta texter som stärker=) jag länkar till dej från blogen nu vill du inte det så säg till tar jag bort den!

http://www.LiktEnFjaril.Blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 23 okt 18:58

  Fråga dig själv:   Talar du ALLTID sanning?   “Kärleken har sin glädje i sanningen” (1 Korintierbrevet 13:6)   2 Tim 3:16 Hela Skriften är ut-andad av Gud och nyttig till undervisning, tillrättavisning, upprättelse och fost...

Av Anji - Lördag 20 okt 00:10

  Videon berättar att vi inte håller med om, eller gillar det som sker nu. Det sjuka samhället är bara för mycket! I Avsaknad av Jesus och hans kärlek och fostran så går det rakt  till helvetet för människorna.     /Anji     ...

Av Anji - Tisdag 16 okt 22:43

bild Pinterest När du lägger hela omsorgen om ditt liv i Guds händer så lägger han Ro och Frid i Ditt Hjärta!   Människor som inte är troende eller sådana om inte vet så mycket om Guds frid frågar om man verkligen kan ha frid i hjärtat och k...

Av Anji - Tisdag 9 okt 22:36

  Gud talade med Mose ansikte mot ansikte som vänner talar med varandra. Det var Mose djupa hängivenhet och tilltro till Guds vishet och ledning som ledde till detta nära samarbete. Detta nära förhållande till Gud var en oerhörd förmån som Mose had...

Av Anji - Fredag 5 okt 22:16

  Vet du vad Halloween är???  Svar får du här!   Popular Pastor Exposed - Child Satanic Ritual Abuse, Halloween, Voodoo Donuts - Must Watch En av de poulära människorna i detta hemska var bl a påven och den kände och populäre Billy Graham, so...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se