Han  lever

Direktlänk till inlägg 26 november 2009

Kärlek, uthållighet och styrka

Av Anji - 26 november 2009 23:53

  


Om du tycker att dina böner inte ens tränger igenom taket för att nå Jesus så har du fel. Han hör allt och han älskar dig och lyssnar alltid på dig .

Han hör och kommer svara dig, såhåll ut.

Se på dina problem utifrån Guds möjligheter.


Vi skall söka Guds vilja först. Genom att alltid ha Herren och hans vilja i våra tankar får vi hjälp hur ska fatta våra beslut och leva som Gud vill.

Den som håller sig till Gud kan tryggt gå vidare, han vet vad som finns i våra hjärtan även om man känner för att ge upp, så är han där för att lyfta oss och beskydda oss från allt ont.


"Dina vingars skugga" är ett uttryck för Guds beskydd. Han vakar över oss, över varje steg, likt som enfågel, som skyddar sina ungar med vingarna. Mose använder samma bild i 5 Mos 32:11.


Gud har lovat att utrusta oss med mod och visdom att lösa livets problem, ibland väljer han att befria oss från dom. Men bli inte arg på Gud om du får problem, det är inte han som skapar dom, Tacka honom istället för han alltid finns vid din sida.


Det är svårt att tålamodigt vänta på att Gud skall gripa in när vi vill se en omedelbar förändring. Men Gud har lovat att den som underordnar sig hans tidtabell kommer att bli belönad.

Petrus sa "om ni vill böja er och göra er små under Guds mäktiga hand så kommer han att upphöja er när hans tid är inne" ( 1 Pet 5:6 )

Visa därför tålamod och fortsätt med det Gud anförtrott åt dig. Låt Gud bestämma den rätta tidpunkten för att förändra dina omständigheter.


Det är bara ett fåtal männiksor som inser att Herren är vårt enda hopp.


Vi är gäster här på jorden, främlingar sompasserar förbi, men vårat rätta hem är himlen hos Gud, vår fader. Tänk så kort livet är igentligen. Även om vårat liv blir kort här på jorden så kan konsekvenserna av hur vi lever drabba oss för all framtid.

Bara ett liv, det är snart förbi, Bara det du gjort för Jesus kommer att bestå.


Jag har tänkt många ggr på hur skönt det kan vara att komma hem till pappa i himlen när livet här på jorden har varit för jobbigt, men jag vill inte hem än, jag vill göra något mer och större för Jesus.


Jesus, mina andetag, min trygghet och min styrka.

 

När mitt hjärta slutar slå så börjar mitt liv hos dig

 

Blessings / Anji

 

 
 
ForYouLord

ForYouLord

27 november 2009 19:04

Älska Jesus

http://foryoulord.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Måndag 15 april 00:45

      Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem efter vaccinet mot covid-19 är detta alltjämt en icke-fråga i Sverige. Ansvariga ministrar och myndighetschefer verkar låtsas om att problemet inte finns och ännu r...

Av Anji - Fredag 12 april 17:36


              /Anji

Av Anji - Torsdag 11 april 20:15

  VÄLKOMMEN HIT!   https://nyadagbladet.se/kultur/hon-sade-upp-sig-for-att-leva-som-hemmafru-i-50-talsanda/   Katrina sa upp sig för att leva som hemmafru i 50-talsanda   PUBLICERAD IDAG 20:05  - AV SOFIE PERSSON Foto: PA REAL LIFE...

Av Anji - Torsdag 11 april 00:05

  VÄLKOMMEN HIT!      LÄS ARTIKELN!   VÄRLDEN FN:s “Our Common Agenda” presenterar en teknokratisk världsordning och digital identitet för alla   PUBLICERAD 9 APRIL 2024 Bilder av Tadek, CC-BY-2.0, Flickr.com och Pixa...

Av Anji - Tisdag 9 april 23:41

  VÄLKOMMEN !   https://newsvoice.se/2024/04/covid-agenda-for-befolkningskontroll-batcherna/   VETENSKAP Covid – En agenda för befolkningskontroll och transhumanism? – Del 1: Variationer i batchernas giftighetsgrad Analy...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards