Han  lever

Alla inlägg under november 2009

Av Anji - 4 november 2009 19:05



Herren blev min starkhet och min lovsång.

Han blev min frälsning.

Ps 118:14

Av Anji - 3 november 2009 17:45

Människor beskyller Gud för de problem de själva orsakar. Hur reagerar du själv påföljderna av felaktiga beslut? På vem eller vad lägger du skulden? Försök lära dig av mina msstag istället för att skylla på Gud.

När allt blir mörk och svårt är det lätt att inbilla sig att eländet aldrig kommer ta slut. Även om inte Gud alltid hjälper oss på det sättet du vill så har han hört dig och han kommer hjälpa dig medans vi kämpar med det.

Villkoret är att vi följer honom helhjärtat.

Att leva för Gud innebär ära och respektera honom.

 

Varje dygn ger oss 24 timmar till att utvecklas, tjäna och vara produktiva. Men det är lätt att tiden rinner iväg och möjligheterna går oss ur häderna. Besluta dig för att inte vara lat och sova eller slösa bort den tid som är avsedd för produktivt arbete. Se tiden som Guds gåva och grip tillfälle att tjäna honom.

 

Fortsätta att söka Gud. Gudlönar den som söker honom. ( Heb 11:6 )

Jesus har lovat att den som söker skall finna ( Matt 7:7 ).

 Ett sökande kommer avslöja en Gud som älskar oss och som bara väntar på att vi skall finna honom.

 

Gud är alltid redo att hjälpa oss. Vad vi än behöver. Han är värd lovsången från ett tacksamt hjärta.


/Bless Anji

Av Anji - 1 november 2009 17:21


Precis som många andras liv har jag haft så många motgångar i livet att det kunde driva en till vansinne. Precis som många av oss har mitt hjärta och själ blivit mishandlats under många års lopp. Som de flesta andra jagade jag det som bara lämnade tomhet i mitt inre.


Jag började må dåligt när jag var i tio års åldern då mina föräldrar skiljde sig och mamma flyttade till västerås för att skapa sig ett nytt liv och få tillbaka sitt liv. Men de vi inte visste var att det skulle bli allt svårare.

Tidig ålder började dricka alkohol och försökte dämpa smärtan inom mig.

Jag började med mitt självdestruktiva liv genom att jag började sätta rakbladen i armarna som smärtlindring mot min smärta inom mig. Jag skar mig  i 11 års tid. Djupa sår. Jag misshandlade mig själv för att dämpa ångesten och panikkänslorna. Att se blodet var det enda jag mådde bra av. Jag har mycket i mitt bagage från livet. Jag blev utsatt för alla sortes smärta man kan tänka sig. Jag hade självmordstankar varje dag och jag har försökt avsluta mitt liv mer än 32 ggr. Men jag har överlevt. Jag har legat inlaggd på psykavdelningar och stoppat i mig mängder av alla sortes tabletter som senare jag missbrukade och blev min drog för att slippa känna upproret i mitt hjärta. Jag visste inte att mitt liv skulle bli såhär. Jag fick diagnoser av läkarna att jag var psykisk sjuk.

Jag blev frälst för 6 år sedan och döpte mig och jag trodde att mitt liv skulle förändras. Men det blev bara värre.

Jag åkte ännu mer ner i mörkret. Ångesten och depressionen blev allt värre och jag sjönk ner med och mer tills det inte fanns så mycket kvar av mig.


Det tog mig många år att bli den jag är idag.

Jesus har räddat mig så många ggr. Han har varit med mig i varje liten sekund i mitt liv av smärta. Han vandrade med mig i dödsskuggans dal men jag behövde inte frukta för han var med mig. Varje gång jag mådde lite bättre så var Satan där för att trycka ner mig ännu mer, för jag var så länge Satans slav av missbruk, hat och hans bojor blev bara starkare och starkare. Satan försökte så många ggr att linda in mig i smärta och sorgen. Han bomaderade mina tankar varje dag att jag inte dög och att jag kunde lägga mig ner och dö för en sista gång.

Men.


Istället för att göra det Satan ville så vände jag ryggen mot honom och jag greppade Jesus hand som alltid var utsträckt för mig. Han tog mig i sin famn och han kramade mig så hårt att jag visste vad jag kämpade för.

Jesus gav mig livet tillbaka. Han införde hopp i mitt hjärta och renade min själ. Han bröt upp varje boja och befriade mig.

Jesus dog för mig och han återuppstod för att lilla jag skulle få leva. Han blev piskad och förnedrad för min skull. Han älskade mig så mycket att han dog på ett kors för min skull.


Jag blickade mot korset i mina svårigheter och greppade tag i hans hand.

Jag hade ju inga sjukdomar, Jesus tog på sig alla sjukdomar och smärta och sorg som jag upplevde.

Satan finns där för att trycka ner oss i hopplösheten hela tiden. Han vill att vi skall falla och bli slavar under honom.

Jag säger bara Nejtack.


Jesus är Herren. Jag har verkligen förstått vad det handlar om. Jag är fri, helad och har en nära relation med våran Fader. Svårigheterns finns där, tankarna finns där och det känns omöjligt ibland, eller hur?

Men hur du än känner så finns det bara EN som räddar, helar och upprättar och det är våran Herre Jesus.


Gud har aldrig övergett oss. Han har aldrig tagit tillbaka att vi är hans barn. Han har aldrig slutat älska oss. Han älskar oss mer och mer för varje dag som vi aldrig kan förstå, vi kan inte förstå udden av hans kälek till oss.


Lidandet i våra liv kan på sitt sätt berika livet.

Efter många års av psykolog hjälp, har det aldrig någon som kunnat hjälpa mig eller att få mig må bättre.

Jesus Kristus är den bästa psykologen, han är den som kan ta bort allt. Han är den enda hjälparen.


Gud har lovat oss en underbar framtid för var och en som aldrig sviker honom.

Jag har aldrig varit arg på Gud. Det är inte hans om orsakar lidandet. Gud har fullständig kontroll över allt som händer. Gud har allt i sin hand. I honom är vi förlåtna, och vi är Älskade av honom.

Kom ihåg att ingenting är omöjligt. Döden har ingen makt över oss.


Det enda jag ville ha att fylla min tomhet fann jag. Jag valde Jesus över alkolhol och piller och rakblad.

Jesus knackade så många gånger på mitt hjärtas dörr men många ggr var jag så rädd för att möta honom. Men jag öppnade dörren som var stängd så länge och det var det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv.


Lider du av smärta, ångest sorg, missbruk, sjukdom.

Min fråga är, har du öppnat dörren till ditt hjärta och sagt ja till Jesus.


Om han kan göra detta för mig kan han göra det för vem som heslt.

Hur som helst så hoppas jag att jag kan beröra någon med detta och med min blogg.


Du kan börja ditt nya liv idag, det är bara att ta steget.


Bless Anji


Jesus är vägen, sanningen och livet Joh 14:6




Av Anji - 1 november 2009 03:04

Jag har spenderat min kväll på Livets Ord med bra predikan och underbar lovsång och med vänner.


Jesus rörde vid mitt hjärta igen och jag blev påfylld med massa kraft, det känns så oerhört gott i själen, det är underbart att prisa Gud och bli rörd av honom.


Din vilja, min Gud, är min glädje, din lag är mitt hjärta Ps 40:9

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards