Han  lever

Direktlänk till inlägg 17 december 2009

Tankar idag om Jesus

Av Anji - 17 december 2009 17:53

_NEW_JesusName.jpg picture by Fridsfurste

 

Se hans kärlek spikas på ett kors, Perfekt och klanderfritt liv, ges som offer
Se honom där, allt i kärlekens namn.
Detta är Jesus i hans härlighet
Den är klar, har han gjort det
Döden är slagen, himlen lockar mig
Större kärlek ingen kunde någonsin visa, all din synd, alla din dolda skam
Dog med honom på korset, vann evighet för oss
Sådan kärlek
En sådan kärlek är det här för dig.

 

 

Jag är en väldigt ensam själ igentligen. Jag umgås knappt med någon och sitter mest hemma och tänker och funderar, när jag inte gör det så tränar jag eller skriver blogg och läser kristna böcker, lyssnar på musik och är med min familj. Mitt liv är långt ifrån perfekt eller att jag är felfri. Jag lider av ångest och ensamheten plågar ofta.

Men jag är ju inte ensam, min bästa vän är alltid med mig och jag pratar med honom nästan jämt på dygnet, frågar och ber och tackar och är med honom. Tänk att ha en sån där vän genom alla tider på dygnet som är med en och som ser en. När jag låter ensamheten och ångesten ta över så knackar Jesus på min axel och säger, Anji, du behöver inte vara ensam för jag är med dig, och då får jag nästan be om förlåtelse för jag glömt att han alltid är med mig.

 

Det jag vill säga idag är att om du känner dig ensam och övergiven så finns det alltid en som är med dig och en som aldrig överger dig och hans namn är Jesus.

Du ser honom inte men han ser dig och han vill fylla dig med hopp och en längtan att få lära känna honom mer och mer för varje dag, att du skall känna dig älskad av honom.

Han är den enda som man kan lita på, den enda som är trofast och älskar dig precis som DU är även med dina fel och brister för ingen är perfekt.

Han älskar oss så mycket, han älskar dig så mycket.

 

Jag bryr mig inte om något annat i detta livet förutom Jesus och mina vänner och familj, allt annat får kvitta för mig. Jag vill absolut alltid leva för Jesus och jag vill göra så mycket innan han kommer tillbaka för att hämta hem mig.

 

Vi ropar pappa, vi ropar efter en generation upp för att få himlen till jorden. Vi ropar för sjuka som skall bli helade, lama gå, blinda ser, och de döda kommer upp, tårarna som vi gråter skall bli till skratt och sorg till glädje. Far, vi tror att vi är ett utvalt släkte, och i dag just nu ber vi att ge oss kraft att göra större arbeten.  Vi vill gå högre, vi vill gå längre, Så idag vi fastställer vår stolthet och söker dig med hela vårat hjärta. Att de som är ofrälsta skall söka dig. Amen

 

 

 

JESUS IS KING OF

 

 

 KINGS <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
Maria

Maria

17 december 2009 20:13

Du är verkligen en fin människa. Ditt hjärta är stort.
och det bästa med dig är att du älskar Jesus så mycket som du gör..och att jag får vara din mamma. /Maria

http://bibelord.bloggagratis.se

 
Foryoulord

Foryoulord

17 december 2009 21:05

Jesus, våra kungars kung!

http://foryoulord.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Andreas

18 december 2009 21:09

Men hur ska du ha´t egentligen? Först skriver du att du är en ensam sedan längre ned att du har vänner?

Jag lider verkligen av ensamhet i alla fall. Har bara några få vänner men inte är de bästisar direkt, mer såna man bara säger 'hej' till. Vet du Anji, man borde ha vänner som man kan prata om vadsomhelst om, och kanske också såna som kan ta ett nej nån gång utan att bli arga.

En sak som förvånar mig i denna värld är hur andra människor gör för att ha så många vänner, saker och sysselsättningar, hobbies m.m.? Den där "Blondinbella" är ett bra exempel, undrar hur hon gör (nej det lönar sig inte att fråga för hon brukar aldrig svara).

'Att vara sig själv' brukar man få höra är ett bra sätt att vara på, men jag är så osäker på det för man är rädd för vad folk ska tycka och tänka om man inte är exakt likadan som dem.

Tror som du att den bästa följeslagaren i livet är Gud.

På tal om träning så kan man ju vara ute ibland och springa och liksaå finns det enkla övningar som man kan göra hemma (inga redskap alltså). Det kostar väl en massa pengar att ha årskort på såna där gym eller vad det heter. Jag har mina egna övningar som jag kommit på några stycken (inte många men kanske 2-3 stycken, men det kan mycket väl räcka så länge det händer nåt med kroppen) plus de vanliga, armhävningar, mage. De här övningarna jag talar om hemma är inte sämre än att använda redskap eller maskiner i nån träningslokal. Behöver alltså ingen Nautilusmaskin för 50000 kr, ej heller några kosttillskott eller 'energibars' eller energidrycker.

 
Anji

Anji

19 december 2009 18:22

Hej Andreas Ja jag är ganska ensam, men visst har jag ändå vänner. Jesus är min bästa vän, och honom kan jag alltid tala med, därför har jag ju allt jag behöver, förstår du? Och de vänner jag träffar bor i olika städer, så ibland är jag ute och reser, minsann.
Stamkund på SJ, !
Ang , träning så tränar jag både hemma o borta, jag gilalr att träna, särskilt efter att jag gått ner så mycket i vikt, man måste ju hålla sig igång...Visst är det kul att träna?
Bless/Anji

http://hanlever.bloggagratis.se

 
Ingen bild

rickardo nunu eloy brynils

10 oktober 2012 23:55

Hej tack skönt att jag är inte den enda som känner som dig , gött att höra att jesus är din herre. att ingen är fläkfri, det är en bra egenskapp , då kan man bara utvecklas med honom jesus så klart. men det är klart man kan känna sig helt tom o utanför i bland då är det bara att bita i hopp o söka herren. du var välsingnad o var rädd om dig finns på facebook om du vill prata mera , intressant att prata med nya personer , jag råkande bara komma in på den sidan när jag kola på bilder , jesus har nog en förklaring till det med, kram från en som vill att folk ska känna sig trygga o älskade.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Onsdag 27 mars 21:35

    Detta är den första delen i en serie på fyra delar om vem Jesus är. I den här delen så går jag djupare in på vad Jesus gjorde när han vandrade på jorden. Om du vill veta mer om hur du kan börja följa Jesus, om du behöver bli döpt eller vil...

Av Anji - Tisdag 26 mars 23:49

                Det första Jesus sa till Petrus var: “Följ mig.” (Mark 1:17) Det sista han sa var samma ord, men med lite annan betoning: “Följ du mig!” (Joh 21:22)     Petrus gick i Jesu fotspår varje steg...

Av Anji - Tisdag 26 mars 00:09

  Efter att ha stängt ner tusentals gårdar varnar europeiska regeringar om en framtida livsmedelskris när livsmedelstryggheten förvärras 2024-03-24   EU-tjänstemän samlades nyligen med experter på livsmedelstrygghet för att u...

Av Anji - Söndag 24 mars 23:02


       Foto  Anji       1 Petr 1:3-5 Välsignad är vår Herre Jesu Kristi Gud och Far! I sin stora barmhärtighet har han genom Jesu Kristi uppståndelse från de döda fött oss på nytt till ett levande hopp, 4 till ett arv som aldrig kan förstör...

Av Anji - Lördag 23 mars 21:20


        PETER KRABBE SKRIVER OM FÖLJANDE:   Årets upplaga av Folk och Försvar har medfört en stor fördel för oss som har en alternativ syn på NATO:s image. Det svenska folket börjar nämligen förstå att det finns en avvikande agenda hos...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Skapa flashcards