Han  lever

Direktlänk till inlägg 25 juli 2010

My Jesus bled and died.

Av Anji - 25 juli 2010 22:30

Du är inte dina pengar på banken, du är inte bilen du kör, du är inte huset du bor i, du är inte dina pengar i din plånbok, du är inte jobbet du har, du är inte kläderna du har på dig, du är inte den senaste mobilen du har. Men du kanske tror dig ha allt genom materiella saker, men du saknar fortfarande något. Du känner dig fortfarande tom och är ute efter något mera. Du tror lycka kan köpas för pengar, men det du köper blir du bara mer tommare efter, du försöker fylla din glädje med materiella saker men du lyckas inte. Du står i kön, du drar kortet, du åker hem med dina nya saker, du är glad för en stund, men senare känner du dig tom igen. När du ligger där i din säng, ensam, vad tänker du då? Är du glad, är du nöjd? Lycklig? Kanske mest tom? Du längtar efter något som inte kan köpas för pengar. Du har försökt allt med att vara "lycklig" men du når aldrig dit hur du än försöker. På ytan ser det ut som om du har allt. Falsk lycka, skulder, tomhet.

Det enda som kan fylla ditt tomma inre är Gud. Jesus betalde den enda skulden. För honom behöver du inte allt det jag pratat om. Han vill ha dig, precis, just dig, hur mycket pengar, materiella saker, hur fattig du än är så vill han ha dig för att göra dig glad, för att ditt inre inte skall vara tomt. Han betalade priset för dig för att du skulle känna glädje. Att du är förlåten och älskad. Du är inte ensam där du ligger om natten. Han vill att du skall ta hans hand, men du tvekar, för det enda du är rädd för är att han kan förändra ditt liv. Du kanske är rädd att älska Jesus mer än dina prylar.

"Samla inte skatter här på jorden" Nej för du kommer ändå inte få ta med dig något till himlen. Jesus vill inte ha dina skor, dina pengar, din dyra bil, det enda han vill är att ha dig, din hand, ditt hjärta och din tunga att säga ja till honom när han kallar på dig. Han vill ha dig med i sitt team, för att bygga hans rike, att arbeta för honom, att prisa honom, att ropa hans namn. Du är inget undantag, för han är ute efter just dig. Han behöver dig.

Sen kommer det inte bli lätt men med honom är ingenting omöjligt, det är bara värt det.

Låt dig glädjas i Herren. Vi behöver honom så mycket som han behöver oss. Tänk dig att han behöver dig, han behöver mig. Han älskar dig, han dog för dig, han lever idag och för alltid. Vi kan inte gömma oss för honom.

"Tack Herre för att du är med oss, tack Herre för att bryter alla bojor, vi tackar dig för att du är en god Gud. Du är våran försörjare, våran tröstare, våran klippa, vårat hopp och frälsning. Vi ber dig Herre att ögon skall öppnas att knän skall böjas, att händer skall prisa dig, att våra tungor bara pratar om dig. Tackar dig för att du vakar över oss, tackar dig för att du hjälper oss med alla svårigheter vi har, våran längtan efter under och mirakler, tack Fader för att du hjälper oss att vara uthålliga. Vi ber för våra nära och kära, att de skall inse hur mäktig och stor du är och inse att dom behöver dig. Du torkar våra tårar, Herre vi älskar dig, vi vill ha mer av dig. Du är styrkan i stormen, du är den raka vägen, sanningen och livet. Vi prisar dig för evigt och vi ger aldrig upp Herre. Tackar dig för att vi andas och att vi får leva, tackar dig för hälsa och frid. I Jesu namn Amen.


Denna videon är så otroligt bra.


Bless U //Anji 
ANNONS
 
Maria

Maria

25 juli 2010 23:04

Ord från ditt hjärta går rakt in i mitt hjärta och jag ser din längtan att tjäna Herren.
Du har skrivit en rak text som ingen kan missförstå.
Videon är så fin och sann: Om vi vill efterlikna Jesus, varför liknar vi då världen? Ja det är en fråga som många måste ställa sig.
TACK för text och video! Blessings. /Maria

http://www.jesuslever.eu/gospel

 
JANNE

JANNE

27 juli 2010 20:07

Fantastiskt fint!

Hur kan man se?
Jesus öppnar våra ögon.

Tack Anji!

http://jannesnackar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 23 okt 18:58

  Fråga dig själv:   Talar du ALLTID sanning?   “Kärleken har sin glädje i sanningen” (1 Korintierbrevet 13:6)   2 Tim 3:16 Hela Skriften är ut-andad av Gud och nyttig till undervisning, tillrättavisning, upprättelse och fost...

Av Anji - Lördag 20 okt 00:10

  Videon berättar att vi inte håller med om, eller gillar det som sker nu. Det sjuka samhället är bara för mycket! I Avsaknad av Jesus och hans kärlek och fostran så går det rakt  till helvetet för människorna.     /Anji     ...

Av Anji - Tisdag 16 okt 22:43

bild Pinterest När du lägger hela omsorgen om ditt liv i Guds händer så lägger han Ro och Frid i Ditt Hjärta!   Människor som inte är troende eller sådana om inte vet så mycket om Guds frid frågar om man verkligen kan ha frid i hjärtat och k...

Av Anji - Tisdag 9 okt 22:36

  Gud talade med Mose ansikte mot ansikte som vänner talar med varandra. Det var Mose djupa hängivenhet och tilltro till Guds vishet och ledning som ledde till detta nära samarbete. Detta nära förhållande till Gud var en oerhörd förmån som Mose had...

Av Anji - Fredag 5 okt 22:16

  Vet du vad Halloween är???  Svar får du här!   Popular Pastor Exposed - Child Satanic Ritual Abuse, Halloween, Voodoo Donuts - Must Watch En av de poulära människorna i detta hemska var bl a påven och den kände och populäre Billy Graham, so...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se