Han  lever

Direktlänk till inlägg 4 september 2010

Fight the fight,

Av Anji - 4 september 2010 15:24

I detta klipp kommer det att visas att Satan är alltid nära för att bedra oss på olika sätt. Hur han försöker dagligen eller försökt slita er från Gud.

När ni kollar på denna videon kommer du lika som jag känna igen mig. Jag ryser varje gång jag ser denna och får alltid lite tårar i ögonen för att jag har varit precis där , upplevt samma saker. Vägen har varit lång, smärtsam, outhärdlig, panikartat, svart ångest, utvägarna var dödliga. Men Gud har alltid gripit in och Jesus har räddat mig. Kanske vissa av er är där just nu, men ni skall veta att det finns räddning. Vi har alltid ett val. Gud kallar oss. Jesus har förlåtigt oss alla och är våran enda räddning. Vi kan vara svaga, ledsna och förtvivlade, uppleva mycket smärta men om vi bara sätter vårat hopp till Herren så kommer han att rädda oss.

Denna videon visar oss att det är lätt att falla in i gamla vanor, och hur Satan försöker få in mörkret i våra liv och hur han visar att det inte ät värt och leva. Men Jesus kom för att ge oss liv till var och en, och på hans väg lyser ljuset och i han finns livet. Gud skapade ju oss av en anledning.

De senaste veckorna har jag brottats med sånna motgångar och gråtigt och jag ber för att Gud skall visa mig vad han vill med alla dessa motgångar, men för varje motgång och prövning och all desperation har det alltid kommit något annat bra utav denna smärta. Vi litar på Herren även fast det är svårt. Han kallar oss till kamp. En kamp som vi inte alltid orkar kämpa men vi vet att i slutändan så är det värt det.


Bless U today

/Anji





YOU ARE ALL I WANT.

 

YOU ARE ALL I NEED.


YOU ARE EVERYTHING

 
 
Maria

Maria

4 september 2010 19:46

satan försöker dra människor till sig, till elände och undergång, han kämpar verkligen för att få själar till helvetet. Han lyckas ofta förstöra människors liv, de går i spillror.

JESUS KRISTUS lever idag och RÄDDAR människor till ett helt och fullt liv i kärlek och förstånd och till evigt liv!.
Jesus är vägen alla borde gå, och satan är besegrad! Av Jesus! Tack för denna film som illustrerar så väl vad människor kämpar med! Men i Jesus vinner man!
Bless U!!!
/Maria

http://www.jesuslever.eu/gospel

 
Ingen bild

Per-Axel Johannes Skogsberg

19 september 2010 14:49

Väldigt bra text, gillar i videon hur människan själv börjar kämpa och verkligen inte kan klara det på egen hand så då kommer gud till räddning för oss som söker och vill leva som det är tänkt att vi ska leva. Får även jag tårar i ögonen.

Blessings frid och evig kärlek.

 
Ingen bild

p

9 oktober 2010 22:35

vad är det för kyrka du tillhör om du tror att satan finns på riktigt som gestalt?

Anji

10 oktober 2010 19:47

Hej Jag tillhör ingen kyrka jag har gått ur de sammanhangen. Visst finns satan, det är bara att läsa bibeln så förstår man vem han är och hur an arbetar med att sänka människor. Jag har många erfarenheter av honom och hur han försöker förstöra.
Kanske du inte vet hur han gör men han är som ett rytande lejon som vill döda allt i sin väg. Hälsn Anji

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Fredag 19 april 00:13


    GLAD ÄNDA IN SJUNGA JAG VILL Glad ända insjunga jag vill,Jesus är min,allt hör mej till.Gud har mej kär,nåden är fri,lycklig jag är,mer ska jag bli. Borta jag var,fjärran från Gud,gav inget svarnär jag fick bud,hörde ej på,lyssnade ej...

Av Anji - Onsdag 17 april 21:38

  Läkargrupp: Inte EN ENDA människa borde tagit ”vaccinet” ”Vi kommer tala om detta i hundra år” – så stor är vaccinskandalenStor studie: HÖGRE risk att smittas ju fler vaccindoser man fått”En stor skandal&rdqu...

Av Anji - Måndag 15 april 00:45

      Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem efter vaccinet mot covid-19 är detta alltjämt en icke-fråga i Sverige. Ansvariga ministrar och myndighetschefer verkar låtsas om att problemet inte finns och ännu r...

Av Anji - Fredag 12 april 17:36


              /Anji

Av Anji - Torsdag 11 april 20:15

  VÄLKOMMEN HIT!   https://nyadagbladet.se/kultur/hon-sade-upp-sig-for-att-leva-som-hemmafru-i-50-talsanda/   Katrina sa upp sig för att leva som hemmafru i 50-talsanda   PUBLICERAD IDAG 20:05  - AV SOFIE PERSSON Foto: PA REAL LIFE...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards