Han  lever

Alla inlägg under december 2010

Av Anji - 10 december 2010 00:11

Vilket trams du skriver, bara skitsnack alltihop. Om du är frälst heter jag Musse Pigg. Självupptagen som du är, det enda man ser när man kommer till bloggen är en jättelik bild bara på dig, var finns Jesus -- ingenstans. Sen svarar du aldrig på det folk frågar dig om, var är du då istället -- på "fika" med vänninorna på sta´n? Ja fy fan. Att du bantade ledde bara till att du blev ännu mer självcentrerad, alltså har du gått "Ur asken i elden".


(Du behöver inte ta med detta inlägg, skiter fullständigt i dig, självupptagna människa, och din mamma Maria är en lika stor skitstövel som dig, men det är klart "Äpplet faller inte långt från päronträdet")


Djävla hora!



TACK Andreas.


Du behövde absolut inte behövs skriva det du skrev, men vet du, Jag FÖRLÅTER dig för din kommentar. Med detta vill jag visa folk vad man får gå igenom som Kristen. Och vet du en annan sak.  Jag är inte självcentrerad, JESUS är i mitt centrum. Jag är inte självupptagen, är det något jag är så är det inte det. JESUS och MÄNNISKOR kommer först för mig.

NÄR jag inte svarat beror det på att jag inte haft en fungerad dator eller internet. Och jag är aldrig ute och fikar med vänner för jag har faktiskt inga.


Jag spenderar mina dagar ensam, med Jesus. Sedan jag bantade ner mig pågrund av sjukdom så har jag ej blivit en egoist. Pågå mitt bantande har jag fått diagnosen Anorexia Nervosa om du nu vet vad det är. Jag kämpar med det och att ACCEPTERA mig själv. Jag hoppas att tänker på vad du säger och skriver till människor, ord som sårar och gör ont. Men gå vidare, hoppas du tänker på vad du skrivit när du går och lägger dig. Mer barnsliga kommentarer har jag aldrig hört i mitt liv. Väx upp och kom till insikt med ditt liv.


Du är förlåten för dina ord, dom rör mig inte i ryggen alls, jag vet vart jag står i mitt liv, jag vet hur min frälsning räddat mig, jag vet vart JESUS är, jag kan min Bibel, och jag ber för oförstådda som du, rannsaka dig själv.

Jag dömer inte dig, då skall du inte dömma mig.


Japp, jag är en skitstövel för världen pågrund av min TRO. Jag släpper aldrig min tro. Jag lider gärna och förlorar mitt liv för Herren Jesus Kristus


/Anji


JESUS ÄLSKAR DIG






Av Anji - 6 december 2010 16:57

Timotheos skulle få möta lidande i sin uppgift att predika och undervisa, och han måste vara villig att acceptera detta. Det är inte bara kristna som drabbas av lidande. Soldater, idrottsmän, lantbrukare med mera-alla måste de leva disciplinerat och vara villiga till offer att nå sina mål. Soldaten måste lämna hemmets trygghet bakom sig och underordna sig till sträng disciplin. Idrottsmannen måste träna hårt och följa sin kost och träning. Lantbrukaren måste arbeta flitigt så han får skörda. På samma sätt är det för en kristen, som sporras att fortsätta hålla ut genom att tänka på segern som väntar och belöningen genom sin strid. Vi tänker vinna loppet och bärga in en stor skörd. Lidandet är inte förgäves utan får mening av målet : att ära Gud, vinna medmänniskor för Kristus och leva i evighet tillsammans med honom.




"Timotheos 2:8-13


Glöm aldrig bort att Jesus Kristus, ättlingen till kung David, har uppstått från de döda. Det är innehållet i mitt glada budskap, och det är för det budskapets skull jag får lida och till och med har kedjats fast som en brottsling. Men Guds budskap har inte kedjats fast. Därför är jag villig att stå ut med vad som helst för de människors skulle som har tackat ja till Guds inbjudan att få tillhöra honom. Min önskan är ju att de tillslut ska räddas för evigt genom det som Jesus Kristus har gjort, så att de får dela Guds hälighet.

Detta budskap om räddning är sant:


Om vi har dött med honom, skall vi också leva med honom.

Om vi lider för honom, skall vi också regera med honom.

Men förnekar vi honom skall han förneka oss.

Om vi sviker honom, står han ändå fast vid sitt ord, för han kan inte förneka sig själv."



Vi har frihet att välja liv eller död, och ändå har Gud utvalt oss. Det är ett mysterium som är svårt att förstå med vårt begränade förnuft. Men trots det kan vi ändå bestämma oss för att välja Jesus och vara tacksamma för att han också utvalt oss.


Bless/ Anji

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Skapa flashcards