Han  lever

Direktlänk till inlägg 1 maj 2011

Att lära känna dina djupaste behov

Av Anji - 1 maj 2011 14:26

Du behöver kontinuerligt bli påmind om vem Gud är, vem du själv är och vad du kan bli i honom.

Du behöver få kontroll över dina tankar och känslor, och sträva efter att bli befriad från allt som binder eller hämmar dig, så att du kan leva i frihet och helhet som Gud vill ge.

Du behöver bli starkt präglad av vetenskapen om allt som Jesus gjorde på korset, så att du inte gång på gång gör slut på dig genom att försöka åstakomma något som redan är gjort. Du behöver ta emot den helige Andes ledning för att förstå Guds vilja för ditt liv och kunna veta var du skall vara och vad du skall göra.

Du behöver kunna förstå, känna igen, och ta emot de gåvor Gud har gett till dig för att inte ständigt behöva sträva efter dem du redan fått.

Du behöver lära känna Guds livsregler och be honom om hans hjälp för att fullt ut följa dem.

Du behöver bli fri från skuld och leva med ett ödmjukt och förkrossat hjärta.

Du behöver ta emot Guds förlåtelse varje gång du missar målet. Du behöver leva varje dag i gudsfruktan så att du förblir i en nära realation till Herren. Då tar han bort all den rädsla du bär på.

Du behöver se din kropp som den helige Andens tempel och lära dig att ta hand om den på rätt sätt.

Du behöver uppleva Guds kärlek varje dag och kunna ge den vidare åt de människor du möter.

Du behöver blli fri att helhjärtat kunna ge av dina tillgångar åt Gud och åt dem han leder dig till. Du behöver lära känna Gud som Herren din läkare och få ökad tro på att han ger läkedom åt dem du ber för.

Du behöver nå fram till ett genombrott i ditt liv med hjälp av de andliga principerna i fastan och i bönen.

Du behöver förmågan att ta kontroll över ditt sinne och inte låta fienden kasta dig fram och tillbaka-han försöker alltid få dig att tro att hans lögner är sanning och Guds sanning är lögn.

Du behöver stå emot negativa tankar och känslor och sluta tro på lögner om dig själv. Du behöver tala ut livgivande ord och söka sanningen i alla situationer. Du behöver gå fram i Guds kraft och inte känna det övermäktigt och kraftlöst när du står inför svårigheter. Du behöver göra dig fri från nedbrytande realationer som inte tillför något och endast orsakar smärta. Du behöver avslöja fienden, så att du blir en motstånader och inte medlöpare. Du behöver bli tillräckligt stark att motstå frestelsen att göra sådant som inte ärar Gud.

Du behöver lära dig be oupphörligt så att du får uppleva sinnesfrid och leva ett tillfredställt liv.

Du behöver överlämna ditt liv åt Gud och leva ett alltigenom helgat liv genom honom. Du behöver växa till i din tro och leva plågad och tillbakahållen av tvivel och osäkerhet. Du behöver kunna stå stadigt i den kraft som kommer av din kunskap om Gud så att du inte vacklar oavsett av vad som händer.

Du behöver bli en person som aldrig ger upp hoppet, även om omständigheterna ser hopplösa ut. Ditt hopp finns alltid i Herren.


/Bless you

























 
 
Charlotte

Charlotte

1 maj 2011 16:23

"Du behöver se din kropp som den helige Andens tempel och lära dig att ta hand om den på rätt sätt."

http://ohidiotwalk.blogspot.com

 
Maria

Maria

1 maj 2011 19:03

Det var så många bra saker att läsa och tänka på här, Anji.Att stå stadigt är en av alla de viktiga sakerna som vi måste kunna göra, JA GUD är med oss, alltid.Bra text!
Kram /Maria

http://www.jesuslever.eu/gospel

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Av Anji - Tisdag 23 april 20:35

  SVERIGE mår inte bra och inte Världen heller, eller ?? Våldsdåden är många!     FAITH, GRACE, LIFE, LIVE     I bibeln står det om allt och om HUR man skall leva.   /Anji ...

Av Anji - Måndag 22 april 21:34


                               VÅR!    bild Anji     Kapitel 12 Den andliga gudstjänsten 1 Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er...

Av Anji - Söndag 21 april 23:48


  https://www.vaken.se/dr-joseph-mercola-fagelinfluensa-kan-inte-doda-manniskor-om-den-inte-ar-modifierad-i-laboratorium/   Alla påståenden om rädsla för möjligheten av en dödlig fågelinfluensa har visat sig vara falska.   Detta enligt D...

Av Anji - Lördag 20 april 14:30

             Se artikel:   Kärlek. Kärlek. Kärlek. Många söker den. Men vet man att kärleken är ljusets källa?   Bibelorden i 1 Kor 13 berättar för oss om Kärleken och att den är störst av allt, och det är sant. Kärlek är inte lust och kärl...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards