Han  lever

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2011

Att förtrösta på honom som helar dig

Av Anji - 21 oktober 2011 14:09

Gud är en miraklernas Gud. Han kan utföra under som svar på våra böner. Tack gode Gud för läkare, men till och med, med mediciner så har vi inte klarat av att bota alla sjuka sjukdomar. Många gånger behöver vi uppleva helande. Det var därför Jesus kom som vår läkare. Om du inte fått höra att Gud idag gör mirakler, behöver du få höra det just nu.

Gud har sagt. " Jag, Herren, har inte förändrat mig..." ( Mal 3:6 )

Hebreebrevets författare säger. " Jesus Kristus är densamme igår och idag och i evighet" ( Hebr 13:8 ) Lägg märke till : Jesus är - Inte Jesus var.

Jesus sa också, ..."Amen säger jag er: Om ni har tro, bara som ett senapskorn, skall ni säga till detta berg: Flytta dig dit bort, och det kommer flytta sig. Ingenting skall vara omöjligt för den som tror. ( Matt 17:20 )

Finns ett större berg än sjukdom som inte blir helad?

Gud ger oss var och en ett visst mått av tro, och den ökar i takt med att vi läser Guds ord, och handlar där efter ( Rom 12:3 ) Vår tro kan växa tillräckligt till att flytta berg. Jesus sa : Tecken skall följa de som tror detta. I mitt namn skall de driva ut onda andar. De skall tala med nya tungor. De skall ta ormar i händerna, och om de dricker något dödligt gift skall de inte skada dem. De skall lägga händerna på de sjuka och de skall bli friska" ( Matt 16:17-18 )

De skrivs inte någonstanns i skriften " Efter apostlarnas död kan ni glömma mirakler, de kommer inte längre att inträffa"

Din tro på Gud inbjuder och frigör Guds kraft i ditt liv. Sätt inte tilltro till din egen förmåga att tro, tro istället på Guds förmåga att utföra mirakel. Om du tycker att du har en liten tro, be då Gud att låta den växa och läs med av hans ord. Tro på att inget är för svårt för Gud. ( Mark 10:27 ).

Om du vill se ett mirakel skall du hålla fast vid detta bibelord, till dess att det blir en naturlig del av ditt sinne och hjärta.


När du ropar till Herren om ett helande, hör han dig. Ibland hör han med detsamma. Ibland sker vårt helade efter lång tids konvalescens. Ibland kommer det inte på det sättet som vi bad om. Men om en människa inte blir helad efter förbön, styrker detta påstående att Gud inte helar längre. Jesus sa inte : För Gud är allting möjligt endast under denna månad, eller bara så länge apostlarna levde. Sedan får ni klara er själva.


Då skall ditt ljus bryta fram som morgonrodnaden och ditt helande visa sig med hast. Din rättfärdighet skall gå framför dig och Herrens härlighet följa i dina spår. ( Jes 58:8 )


Håll dig inte själv för vis, frukta Herren och fly det onda. Det skall ge hälsa åt din kropp, ny styrka åt alla dess ben. ( Ords 3:7-8 )






Ha en underbar, välsignad helg. Bless Anji

 
 
Ingen bild

Noah

14 mars 2012 20:16

kan du kanske vara snäll o' förklara hur du resonerade i denna artikel?
Till exempel, kan man bara citera halva Mal 3:6 och förvänta sig komma fram till rätt slutsats Anji? hur tänkte du?

Bless Noah

Anji

28 mars 2012 19:41

Hej Noah,hoppsssan artikeln talar om helande, och artikeln berättar ju om Jesus och vad han har sagt att han skall och vill uträtta.Jag har skrivit fel bibelord, Mal 3:6 handlar om tiondet, men det var ju helande det skulle handla om.Ha överseende......

Angående tionde så står det inte i NT att vi ska ge tionde, det var på GT:s tid man gjorde så. Paulus i NT (Vi lever i det nya förbundet)säger att vi ska ge det vi kan och inte det vi inte kan, han säger att vi ska kunna äta och leva av det vi har och ge av vårt överflöd, och inte göra som vissa frikyrkor begär!
Hälsn, Bless Anji

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Fredag 19 april 00:13


    GLAD ÄNDA IN SJUNGA JAG VILL Glad ända insjunga jag vill,Jesus är min,allt hör mej till.Gud har mej kär,nåden är fri,lycklig jag är,mer ska jag bli. Borta jag var,fjärran från Gud,gav inget svarnär jag fick bud,hörde ej på,lyssnade ej...

Av Anji - Onsdag 17 april 21:38

  Läkargrupp: Inte EN ENDA människa borde tagit ”vaccinet” ”Vi kommer tala om detta i hundra år” – så stor är vaccinskandalenStor studie: HÖGRE risk att smittas ju fler vaccindoser man fått”En stor skandal&rdqu...

Av Anji - Måndag 15 april 00:45

      Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem efter vaccinet mot covid-19 är detta alltjämt en icke-fråga i Sverige. Ansvariga ministrar och myndighetschefer verkar låtsas om att problemet inte finns och ännu r...

Av Anji - Fredag 12 april 17:36


              /Anji

Av Anji - Torsdag 11 april 20:15

  VÄLKOMMEN HIT!   https://nyadagbladet.se/kultur/hon-sade-upp-sig-for-att-leva-som-hemmafru-i-50-talsanda/   Katrina sa upp sig för att leva som hemmafru i 50-talsanda   PUBLICERAD IDAG 20:05  - AV SOFIE PERSSON Foto: PA REAL LIFE...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards