Han  lever

Alla inlägg under januari 2012

Av Anji - 4 januari 2012 23:35

Precis sett filmen In Time. Ni kanske har sett den.

I en framtid där åldrande inte längre existerar har livslängd blivit en lyx och tid den främsta handelsvaran. De rika kan köpa sig till nästintill evigt liv medan de fattiga kämpar, stjäl och tigger sig till extra dagar, månader och år.

Alltså att allt kostar, mat, buss, kläder, hyra, vatten, ja allt du kan tänka dig att köpa med pengar köps nu alltså med TID, sin egna tid, det blir mindre och mindre tid och snart går tiden ut. Hur desperata människor för att få leva, om det nu bara är en dag.

Man fick många tankeställare genom filmen, vad hade jag gjort?

Men det som är lite läskigt är ju precis att tiden sitter på armen, och om man skall köpa något, åka buss, eller vad man nu skall göra så scannar du på handleden tills det är godkänt. Och vad fick jag för tankar då?


Jo.


I dom sista tiderna i som står i bibeln, om vilddjurets märke, med det märket, kan du köpa, sälja och handla ja du förstår. Med märket kan du fortfarande leva, du kan fortfarande äta dig mätt, du kan leva ett gott liv men genom märket så har du precis förlorat din själv. När du tar emot märket äger satan dig, du förlorade din själv genom det, just för att handla och leva. De som ej tar emot märket kommer få det tufft, säkert mer helvete på jorden än dom med märket. De kristna kommer få det tufft då det blir förföljelse och mördande av kristna.

Sen i världen just nu sker det dödande av kristna. Min fråga, varför sker det inte av muslimer, buddhister eller någon annan så kallad religon och tro, varför tror du det är sånt prat om kristna, dom kommer inte få leva länge i dom sista tiderna, finns redan konxentrationsläger för oss som tror. Men varför är det inte så mycket prat eller dödande av de andra? Jo, jag tror, och vet att de andra vet att de enda som är sant är just Jesus Kristus och bibeln. Guds son. Jag tror att alla vet sanningen och man vill ju inte ha med kristna och göra.


Men jag har alltid sagt till Gud. Om jag skall följa dig, följer jag dig genom allt, genom eld och vatten, och dit du säger går jag. Vill någon tortera mig, mörda mig, fine, just do it. Det enda dom kan göra med mig är att göra illa min kropp, ta min kropp och göra sönder den men min själ kan dom aldrig ta ifrån mig, inte min tro. Det är det enda jag är säker på i denna världen. JESUS - han som är vägen sanningen och LIVET. Tack Herre för att jag är frälst säger jag bara.


Ja det var allt för mig.


Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards