Han  lever

Direktlänk till inlägg 9 mars 2012

Bibelns budskap, tidens slut. Allt man ser framöver är inte sant

Av Anji - 9 mars 2012 15:00

I bibeln kan du läsa om de sju trumpeterna som skall ljuda med sina förestående domar. På samma sätt kommer den sjunde trumpeten att ge klartecken för de sju vredesskålarnas domar i Upp11.15, och 16:1-21. Trumpeternas domar är liksom sigillens begränsade. Det är ännu inte dags för Guds slutgiltiga och avgörande dom.
Varför skriver jag detta då?

För att: Nu kan man höra olika slags ljud i från himmelen som låter som trumpetljud, och de ljuden har man hört överallt på jorden. MEN vi måste komma ihåg en sak:
Tidsmässigt skall det som sker stämma med bibeln, och man måste kunna sin bibel för att förstå vilken tid det är. Det finns fejkade saker också, och jag tror att detta är Fejk alltså! Eller man prövar ngt att skrämma folk med......


Se video:
Strange sounds coming from the sky Allen Tx  (Det finns många filmer om det här men alla är inte seriösa).
http://youtu.be/-dIG3sWhyuc


Jesus kommer tillbaka, NÄR vet vi inte, men när han gör det lär vi alla se det och höra det. Jag tror inte att det är nu. Men desto viktigare är det att just DU som läser nu blir frälst, om du inte redan är det.


Kram Anji

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Fredag 22 juni 00:00

    Jag tackar dig, Herre, för att alltsom möter mig också denna dagkommer av din kärlek. Också bakommina svåraste stunder finns din kärlek,fastän jag inte förstår den. Stöd migi denna min tro. Upplys mitt förståndgenom din helige Ande, så ...

Av Anji - Lördag 16 juni 11:57


      Mord och dråp och eld blir det mer och mer av i samhället i dag. Det brinner och det mördas!   Satan är glad för det, för han älskar nämligen då det går illa för människorna, så många som  möjligt varje dag-  bör dö, enligt honom, och n...

Av Anji - Torsdag 7 juni 20:20

  Vi vet att tidningen The Economist är en del av Rothschild-dynastin. Vi har diskuterat 1988 års täckning av Phoenix-fågeln som stiger från dollarens aska, ringer in 2018 som året för One World Currency. Vi vet att dollarn är knuten till olja. ...

Av Anji - Fredag 1 juni 21:07


    JESUS ÄR: Fridsfurste Jes 9:6 Frälsare Luk 2:11 Frälsningens horn Luk 1:69 Förbundets ängel Mal 3:1 Församlingens huvud Ef 5:23 Försoningen för våra synder 1 ...

Av Anji - Torsdag 31 maj 10:12


    Du som frälst, d v s  troende kristen har att sträva efter seger, se nedan: Johannes Uppenbarelsebok 2:26-27 handlar om att:  26 Den som segrar och håller fast vid mina gärningar ända till slutet, honom skall jag ge makt över folken, 27 oc...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se