Han  lever

Direktlänk till inlägg 9 mars 2012

Bibelns budskap, tidens slut. Allt man ser framöver är inte sant

Av Anji - 9 mars 2012 15:00

I bibeln kan du läsa om de sju trumpeterna som skall ljuda med sina förestående domar. På samma sätt kommer den sjunde trumpeten att ge klartecken för de sju vredesskålarnas domar i Upp11.15, och 16:1-21. Trumpeternas domar är liksom sigillens begränsade. Det är ännu inte dags för Guds slutgiltiga och avgörande dom.
Varför skriver jag detta då?

För att: Nu kan man höra olika slags ljud i från himmelen som låter som trumpetljud, och de ljuden har man hört överallt på jorden. MEN vi måste komma ihåg en sak:
Tidsmässigt skall det som sker stämma med bibeln, och man måste kunna sin bibel för att förstå vilken tid det är. Det finns fejkade saker också, och jag tror att detta är Fejk alltså! Eller man prövar ngt att skrämma folk med......


Se video:
Strange sounds coming from the sky Allen Tx  (Det finns många filmer om det här men alla är inte seriösa).
http://youtu.be/-dIG3sWhyuc


Jesus kommer tillbaka, NÄR vet vi inte, men när han gör det lär vi alla se det och höra det. Jag tror inte att det är nu. Men desto viktigare är det att just DU som läser nu blir frälst, om du inte redan är det.


Kram Anji

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Onsdag 12 dec 17:22

Bild King James Bible online Mat-beroende. Sex-beroende. Spel-beroende.Lögn-beroende. Penga-beroende.Nöjes-beroende.Sprit-beroende. Tv-beroende. Godis-beroende. Läkemedel-beroende.BehovBehovBehov   ”The LORD is good, a strong hold in the ...

Av Anji - Tisdag 11 dec 00:45

  Paulus beskriver helvetet som evig skilsmässa från Gud. Där finns inte längre något hopp om frälsning. Dömd till helvetet blir var och en som inte vill lära känna Gud och vägrar ta emot hans frälsning.Man får som man vill och skiljs från Gud f...

Av Anji - Söndag 9 dec 23:33

    ATT VARA FRÄLST betyder att vi ska ha och leva i det NYA LIVET och arbeta på vår frälsning!! VARJE dag kan vara EN KAMP att kunna FÖLJA JESUS, inte någon dans på rosor! Genom hans sår och hans död har vi helbrägdagörelse och det kan vara...

Av Anji - Söndag 9 dec 00:13

  Gud och hans bevis på sin kärlek till oss… Att tro?  ja eller nej..inte bara liite…   Om vi kan lära känna Gud genom naturen och skapelsen behövs väl inga missionärer? 1)Även om kunskapen om Gud finns låter man den inte k...

Av Anji - Fredag 7 dec 00:43


      Man måste ju äta, eller hur? Eftersom jag är Vegan så intresserar jag mig mycket för recept.  Här har jag med ett recept på Squash-plättar, ajg har inte prövat dem men jag ska göra det.  Gud tycker om att vi inte plågar djuren och han g...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se