Han  lever

Direktlänk till inlägg 29 mars 2012

The Lord

Av Anji - 29 mars 2012 22:37

Your heavenly Father watches over you with an unwavering eye. Every move is monitored; every tear is bottled. He feels your every hurt and he knows when you have been exposed to enough harassment from the enemy. He steps in and says, “Enough!” When your pain no longer draws you close to the Lord and, instead, begins to downgrade your spiritual life, God moves in. He will not permit a trusting child of his to go under because of too much pain and agony of soul. God will lift you out of the battle for a while, right on time. He will never allow your hurt to destroy your mind. He promises to come, right on time, to wipe away your tears and give you joy for mourning. God’s Word says, “Weeping may endure for a night, but joy cometh in the morning” (Psalm 30:5).


God loves YOU. He is a loving Father wanting only to lift us out of our weakness.
It is OUR faith that pleases him most. He wants US to trust him. AMEN.
No wonder our young people give up in defeat. They can’t live up to the image, created by religion, of a carefree, rich, successful, always positive-thinking Christian. Their world is not that ideal; they live with heartbreaks, hour-by-hour crises, and family problems.
Paul talked about trouble: “…trouble which came to us…we were pressed out of [burdened beyond] measure, above strength, insomuch that we despaired even of life” (see 2 Corinthians 1:8).
Positive thinking won’t make these problems go away and “confessing” that these problems don’t really exist doesn’t change a thing. What is the cure? There are two absolutes that have brought me great comfort and help.


Sorrow and mourning shall flee away. This doesn’t mean all our suffering will end. It mean our trust in the Lord will put us above every pain and trial. Such things won’t be able to rob us of our joy and gladness in Christ.

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Fredag 22 juni 00:00

    Jag tackar dig, Herre, för att alltsom möter mig också denna dagkommer av din kärlek. Också bakommina svåraste stunder finns din kärlek,fastän jag inte förstår den. Stöd migi denna min tro. Upplys mitt förståndgenom din helige Ande, så ...

Av Anji - Lördag 16 juni 11:57


      Mord och dråp och eld blir det mer och mer av i samhället i dag. Det brinner och det mördas!   Satan är glad för det, för han älskar nämligen då det går illa för människorna, så många som  möjligt varje dag-  bör dö, enligt honom, och n...

Av Anji - Torsdag 7 juni 20:20

  Vi vet att tidningen The Economist är en del av Rothschild-dynastin. Vi har diskuterat 1988 års täckning av Phoenix-fågeln som stiger från dollarens aska, ringer in 2018 som året för One World Currency. Vi vet att dollarn är knuten till olja. ...

Av Anji - Fredag 1 juni 21:07


    JESUS ÄR: Fridsfurste Jes 9:6 Frälsare Luk 2:11 Frälsningens horn Luk 1:69 Förbundets ängel Mal 3:1 Församlingens huvud Ef 5:23 Försoningen för våra synder 1 ...

Av Anji - Torsdag 31 maj 10:12


    Du som frälst, d v s  troende kristen har att sträva efter seger, se nedan: Johannes Uppenbarelsebok 2:26-27 handlar om att:  26 Den som segrar och håller fast vid mina gärningar ända till slutet, honom skall jag ge makt över folken, 27 oc...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se