Han  lever

Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

Lyssna - se

Av Anji - 30 mars 2012 21:22När livet är hårt, och tufft och du bär på smärta och när du känner dig ensam och övergiven, när ingen verkar förstå dig, lyft huvudet upp, det är då han är som närmast.

 
ANNONS
 
Maria

Maria

31 mars 2012 17:28

Ja hur många ggr har man inte ropat sig hes efter hjälp? Hjälp mig Jesus.
Och han har kommit och hjälpt , alltid, och han är nära den som har ett ödmjukt hjärta och för den som vill bära och ta emot motgångar och bli styrkt! inför framtiden. Gud ger oss inte mer än vi klarar av att ta....
Jesus är allt vi behöver.
Tack för videos, man skall inte vara religiös, det är bättre att vara frälst!
Kram f Maria

http://www.jesuslever.eu/gospel

 
Ingen bild

Robert

31 mars 2012 18:11

Hejsan :-)
Riktigt underbar blogg du har, En del är på engelska, och Engelska nivån för Mig är inte hög, Men jag förstår endå. man lär sig himla mycket här,
Jag Tackar Gud Vår Fader För att Han Vägledde Mig Hit :-) Ljus och Värme Robert :-)

Anji

31 mars 2012 19:40

Tack så mycket Robert.
Verkligen uppmuntrande kommentar. Kika gärna in fler ggr.
Bless YOU!/Anji

 
Ingen bild

Robert

31 mars 2012 18:33

Take me out of the dark, jag älskar den, helt underbar video :-) Tack Gud väldigne dig Ljus och Värme /Robert :-)

Anji

31 mars 2012 19:39

Hej Robert.
Ja den är bra, finns många fler sådana så det kommer.
Gud välsigne dig.

 
Ingen bild

Robert

1 april 2012 03:06

Var så god Anji :-) Vad bra att kommentaren var upplyftande :-) Härligt att det kommer fler Underbara Videos :-)
Ja det gör jag verkligen, Det är Mycket här som Fyller Hjärtat med Glädje och förståelse :-) Jag är tacksam du Delar Med Dig Anji, Gud välsigne Dig. Ljus och Värme Robert. :-)

Anji

2 april 2012 10:45

Tack. Jag försöker så gott jag kan och det enda jag vill här i livet är att sprida budskapet, känns skönt att man får lite respons. Hoppas du får en fin dag i Herrens ljus och glöm inte av att du är utvald.
Var välsignad i Herren Robert. /Anji

 
Ingen bild

Robert

1 april 2012 22:09

Fick en Känsla att skicka Länken på en Låt som kom Igenom mig för en stund sen genom Vår Herre. http://www.youtube.com/watch?v=hlHtWsW_yi0&feature=youtu.be :-) Gud Välsigne Dig Med Ljus och Kärlek Anji /Robert

Anji

2 april 2012 10:43

Tack Robert. Lovsång kan man aldrig få nog av, det bara strömmar av kärlek rakt in i hjärtat.
GVD och ha en underbar dag. /Anji

 
Ingen bild

Robert

3 april 2012 15:46

Ja det kan man aldrig få nog av ja det gör det verkligen Anji :-) vad är GVD förkortning på? :-) Tack Jesus För Att du Finns För Oss <3<3<3

 
Ingen bild

Robert

4 april 2012 00:47

Nu Kom Jag På vad GVD betyder var lite mycket förut att tänka på ^^ GVD = Gud Välsigne Dig. Gud Välsigne Dig Med Anji :-) skicka med en länk på en låt jag skrev till gud idag :-) http://www.youtube.com/watch?v=P9nK0Rwi3r8 Ljus Värme / Robert

Anji

5 april 2012 18:40

Haha vad bra att du kom på det ;)
Tack!

Skall lyssna på den Robert.
Var välsignad!
Kram Anji

 
Ingen bild

Robert

6 april 2012 03:26

JAg Ber För Dig Anji <3
detta är bönen jag ber, jag läste inlägget du lagt upp, Att allt skall gå bra för dig, Du skall känna dig Trygg, att Satan onda andekrafter skall lämna dig i fred, i Jesu namn jag ber,
Herre Jag ber till Dig För Anji i Jesu Namn att Du skall komma över henne, och Överväldiga henne med all den kärlek som du är, Giv henne Styrka och Mod, Låt Anji Vandra På Din Strand av Ljus och njuta av Ditt ljus, och känna sig trygg i din Öppna famn herre, Låt allting bli bra, Herre Jag ber dig i Jesu namn, ske din Vilja, För jag vet att du låter allt ske med Rättfärdighet och Godhet som du är... Kära Broder Jesus Hör Min Bön, Låt oss alla vakna upp för den Vägledning den Helige Ande ger oss, Herre Du Gav oss fri vilja, Vi använder den, genom Att Ge oss Till dig, Vi Har förstått att den fria viljan var att Ge Oss till dig Herre, Hela Anji Herre Bota Henne Herre, Hjälp Henne. Jag sänder All Kärlek Och Bön Från min stora röda hjärta Anji, Blev bön till alla andra med, men så blir det ibland, Önskar dig allt Gott Gud Välsigne Dig Anji Med Kärlek Frid Ljus och Lycka, Amen. / Kärlek och Lycka över Dig. /Robert
Att du skall

 
Ingen bild

Robert

7 april 2012 14:17

lyssna på denna låten Simon Ådalh jag tänker be för sverige sök på youtube :-) <3 Gud Välsigne dig Med frid lycka och allt du behöver Anji Ljus och Värme / RObert

Anji

7 april 2012 17:51

Ja den är superbra den låten Robert, hela landet behöver frälsning och lära känna Jesus!
GVD!

 
Ingen bild

Robert

8 april 2012 03:46

Här är en Cover på Jag vill be för sverige <3 Ljus och Värme Gud Välsigne Dig Anji /Robert

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 20 mars 11:02

  Jesus is LIFE!     /Anji  

Av Anji - Tisdag 20 mars 11:02

  Jesus is LIFE!     /Anji  

Av Anji - Söndag 18 mars 13:41

  God Help Me.. så sjunger PLUMB på denna video. och JA, han hjälper i allt     Gud är den ende som kan   hjälpa en människa att vända om och få all den kärlek han vill ge!      /Anji   ...

Av Anji - Torsdag 15 mars 12:53

  Plumb - Lord I'm Ready Now (Official Lyric Video)     Har du tagit emot Jesus i ditt hjärta?  ...När vi/ man TRÄNAS i fullkomlighet, d v s att bli lik Jesus, då vet man att man måste släppa allt gammalt och sträva efter att bli den som Jes...

Av Anji - Tisdag 13 mars 21:52

  Daniel i lejongropen         Kapitel 6 Daniels bok i bibeln Daniel i lejongropen 1 Darejavesh fann det lämpligt att sätta hundratjugo satraper över riket, för att de skulle finnas överallt i riket. 2 Över dem satte han tre furst...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Har du semester nu?
 Nej, har redan haft min
 Min börjar snart
 Har ingen semester
 Jobbar inte
 Den var alldeles för kort

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se