Han  lever

Direktlänk till inlägg 10 juli 2012

Svar!

Av Anji - 10 juli 2012 23:21

Anji, varför känns din blogg så mörk?


Svar : Min blogg är inte mörk, jag skriver som tunga saker, om livets svåra gång.

Jag vet många som kommeterar som mår dåligt och jag vill ge både uppmuntran och ljus, men också få människor att förstå att det är ett tufft liv vi lever, vi lever i en mörk värld, många har inget hopp, många mår väldigt dåligt och det jag vill säga många ggr är att JAG vet hur det är, jag har inte gått i fina, dyra bibelskolor, jag har inte vuxit upp med en barndom med det kristna livet, jag har inte många kristna vänner, jag hade, men sen ja blev för radikal och säger sanningen så blev man lämnad.


Jag är inte perfekt, inte på långa vägar men jag vet hur det är att vara på botten av livet och kippa efter andan, jag vet också hur det är att leva med Jesus vid min sida. Jag har gått igenom helvetet så många ggr och det är många som tror att vara en trogen Jesuföljare att deras liv är perfekta, många vet inte vad prövningar är, eller att ha knackat på dödsrikets dörr.

Jag vill ge uppmuntran att fortsätta hålla sig nära Jesus när det är mörkt, hur han finns där genom allt, hur han rycker upp en ur dyn. Hur mycket han älskar oss och hur dyrbara vi är i hans ögon. Det jag skriver är inget planerat, utan det kommer till mig.En annan kommentar som jag tackar Jesus för är:

Ett tag sen jag tittade in hit, men igår och idag har jag suttit och läst och läst! Tack finaste du för dina kloka och Sanna ord, tack Gud för att Han skapade en sån instinktfull människa som dig, en som hjälper oss andra att förstå livet, vägen och sanningen på ett nytt sätt! Den här bloggen ger näring till min själ och sinne... Halleluja Gud är med oss idag, imorgon och i all evighet AMEN :D


Tack så himla mycket. Det värmer verkligen mig, att jag kan göra något för någon även om det är bara en person så är det värt allt. Tack för uppmuntran.


 
 
ANNONS
 
Ingen bild

S

11 juli 2012 00:33

Din blogg är inte mörk den är ÄKTA!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 18 juni 22:44

      Lär känna HERREN.   *Men när I där söken HERREN, din Gud, då skall du finna honom, om du frågar efter honom av allt ditt hjärta och av all din själ.*     Vill du lära känna Gud? Versen ovan är från 5 Mos 4:29 och den handl...

Av Anji - Måndag 17 juni 22:20

  Att ha tro i svåra tider, ja det har jag, har du det också? Skriv gärna en rad till mig och vittna om vad Gud har gjort i ditt liv, så kan du vara med bland vittnesbörden här.   Gud är god och lämnar oss inte då vi har det svårt/jobbigt oc...

Av Anji - Måndag 17 juni 00:03

  Gud formade oss och gjorde oss till sina barn  .         Jag är frälst, tack Gud!     SYNDEN   kom in i människors liv, i mitt också,     MEN JESUS     gjorde  mitt liv värt att leva!          Han har verk...

Av Anji - Lördag 15 juni 23:32

    Det är så märkligt att bibelorden som du ser här är just de bibelorden som är så talande för, och OM mitt liv. TÄNK att Gud räddade mig.          Har du tagit emot Jesus i ditt liv så att han kan hjälpa dig framåt i livet? ...

Av Anji - Fredag 14 juni 19:58

Är reformationen över?   Jesus som enda vägen till Gud är i enhetens namn bortrationaliserad. Lutherska världsförbundet inbjuder påven Franciskus till Sverige. För värdskapet står Svenska kyrkan och Sveriges kristna råd, där följande frikyrkor...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Tror du att vi är i de sista tiderna nu? End times?
 Ja våld och ondska eskalerar
 Människor är kallare emot varandra
 Så många säger sig vara Jesus
 Ja chip o elände börjar komma
 Kyrkorna är inte vad de borde vara för folket
 Det märks på många vis

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se