Han  lever

Direktlänk till inlägg 10 juli 2012

Svar!

Av Anji - 10 juli 2012 23:21

Anji, varför känns din blogg så mörk?


Svar : Min blogg är inte mörk, jag skriver som tunga saker, om livets svåra gång.

Jag vet många som kommeterar som mår dåligt och jag vill ge både uppmuntran och ljus, men också få människor att förstå att det är ett tufft liv vi lever, vi lever i en mörk värld, många har inget hopp, många mår väldigt dåligt och det jag vill säga många ggr är att JAG vet hur det är, jag har inte gått i fina, dyra bibelskolor, jag har inte vuxit upp med en barndom med det kristna livet, jag har inte många kristna vänner, jag hade, men sen ja blev för radikal och säger sanningen så blev man lämnad.


Jag är inte perfekt, inte på långa vägar men jag vet hur det är att vara på botten av livet och kippa efter andan, jag vet också hur det är att leva med Jesus vid min sida. Jag har gått igenom helvetet så många ggr och det är många som tror att vara en trogen Jesuföljare att deras liv är perfekta, många vet inte vad prövningar är, eller att ha knackat på dödsrikets dörr.

Jag vill ge uppmuntran att fortsätta hålla sig nära Jesus när det är mörkt, hur han finns där genom allt, hur han rycker upp en ur dyn. Hur mycket han älskar oss och hur dyrbara vi är i hans ögon. Det jag skriver är inget planerat, utan det kommer till mig.En annan kommentar som jag tackar Jesus för är:

Ett tag sen jag tittade in hit, men igår och idag har jag suttit och läst och läst! Tack finaste du för dina kloka och Sanna ord, tack Gud för att Han skapade en sån instinktfull människa som dig, en som hjälper oss andra att förstå livet, vägen och sanningen på ett nytt sätt! Den här bloggen ger näring till min själ och sinne... Halleluja Gud är med oss idag, imorgon och i all evighet AMEN :D


Tack så himla mycket. Det värmer verkligen mig, att jag kan göra något för någon även om det är bara en person så är det värt allt. Tack för uppmuntran.


 
 
ANNONS
 
Ingen bild

S

11 juli 2012 00:33

Din blogg är inte mörk den är ÄKTA!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Onsdag 12 dec 17:22

Bild King James Bible online Mat-beroende. Sex-beroende. Spel-beroende.Lögn-beroende. Penga-beroende.Nöjes-beroende.Sprit-beroende. Tv-beroende. Godis-beroende. Läkemedel-beroende.BehovBehovBehov   ”The LORD is good, a strong hold in the ...

Av Anji - Tisdag 11 dec 00:45

  Paulus beskriver helvetet som evig skilsmässa från Gud. Där finns inte längre något hopp om frälsning. Dömd till helvetet blir var och en som inte vill lära känna Gud och vägrar ta emot hans frälsning.Man får som man vill och skiljs från Gud f...

Av Anji - Söndag 9 dec 23:33

    ATT VARA FRÄLST betyder att vi ska ha och leva i det NYA LIVET och arbeta på vår frälsning!! VARJE dag kan vara EN KAMP att kunna FÖLJA JESUS, inte någon dans på rosor! Genom hans sår och hans död har vi helbrägdagörelse och det kan vara...

Av Anji - Söndag 9 dec 00:13

  Gud och hans bevis på sin kärlek till oss… Att tro?  ja eller nej..inte bara liite…   Om vi kan lära känna Gud genom naturen och skapelsen behövs väl inga missionärer? 1)Även om kunskapen om Gud finns låter man den inte k...

Av Anji - Fredag 7 dec 00:43


      Man måste ju äta, eller hur? Eftersom jag är Vegan så intresserar jag mig mycket för recept.  Här har jag med ett recept på Squash-plättar, ajg har inte prövat dem men jag ska göra det.  Gud tycker om att vi inte plågar djuren och han g...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se