Han  lever

Direktlänk till inlägg 25 juli 2012

Hope!

Av Anji - 25 juli 2012 05:48

Idag är Guds budskap till dig att tålamod är en av de bästa gåvorna du kan ge till andra och till dig själv. Har inte bråttom genom livet, det går fort nog som det är. ibland för livet dig på en omväg. Använd dessa stunder att se saker du skulle ha missat hade du varit kvar på din planerade rutt. Du kanske tycker att det är de bästa delarna av din resa.

Låt Gud vara din GPS så kommer du att hitta rätt, vägarna är inte alltid fria från hinder, men med Guds hjälp så kommer du fram, du kommer förbi hindrena och du kommer genast in på den rätta vägen. Svårigheterna och prövningarna vi får kan vara svåra, långa, uttröttande och väldigt jobbiga. Men kom ihåg att Gud alltid har en utväg, om du sträcker dig efter honom och aldrig släpper så skall du se att du orkar lite mer, lite längre och att du kommer segra. Utan Gud är vi ingenting, utan honom har vi ingenting, utan honom kommer vi inte orka ta oss igenom det som livet sätter oss på prov av. Låt Gud bli din styrka, låt din svaghet bli att be om hjälp. Att be om hjälp är inget fel på, ensam är inte stark, Gud vet vad vi behöver, Gud vet vad vi kommer gå igenom, han vet vad du klarar av, han vet när du inte orkar mera, det är då han bär dig, låter dig vila och pusta ut och förbli i hans kärlek. Låt dig inte luras av satan att få dig på fall, Gud är din styrka och ditt ljus.

 

Jesus here I am
Take everything

Take the pain inside
Take the brokenness
Don't stop til there's nothing left
My arrogance
My pride
The loss of innocence
Jesus, take everything
I'm singing You this song
I'm waiting at the cross
And all the world holds dear
I count it all as loss
For the sake of knowing You
For the glory of Your name
To know the lasting joy
Even sharing in Your pain

 
ANNONS
 
Catharina

Catharina

26 juli 2012 16:04

Allt du skriver är klockrent! Jag älskar dock Svenska kyrkan.

http://flygel.bloggplatsen.se

Anji

27 juli 2012 06:46

Tack så himla mycket, peppande ord ger mig mer kraft att blogga! :)

 
Ingen bild

S

27 juli 2012 23:47

Ibland vill vi att Gud ska vara vårt GPS, vår eviga vägvisare...men satan gömmer sig ofta runt hörnet och lockar oss med världsliga ting som stör vårt band till Gud och sökande efter Gud och låter dessa "saker" bli mer angelägna än vad Gud är. I dom stunder då vi VI INTE BARA VILL ATT GUD SKA VARA VÅR HERRE, i den benämningen "bara för att"...bara för att vi erkänner Honom som vår Herre och frälsare.... UTAN vi vill inte vara säga JESUS ÄR VÅR HERRE UTAN VILL (med betoning på VILL)släppa in Honom in i våra liv!!!

I dom stunder vi inte har energi eller ett tillräckligt rent hjärta att be Gud om Hans hjälp och om förändring i våra liv, för att förändringen vi vill ha i våra liv är vi inte själva redo att ta emot då satan står runt hörnet och viftar med synderna framför näsan på oss....JA i dom stunderna DÅ SKA VI BE OM VISHET, STYRKA OCH TÅLAMOD...tålamod för att vi ska hänga kvar i bönens kraft, vi ska då be om energi för att orka leta efter Gud som bor där inne i vårt hjärta, alltid, VI FÅR ALLTSÅ INTE GE UPP när förändringen inte kommer BUMS för Gud ger inte upp om oss. Det jag vill säga är att tålamod är svårt att ha och hoppet är ännu svårare att finna för att sedan kunna känna, men genom att be om att "orka fortsätta be" att "orka söka efter sanningen"..en sådan bön är första steget mot sökandet efter Gud...och VIPS kommer du att se Gud för att GUD FINNS I ALLT! Det är bara vi som kan vara blinda för att se. GOD IS LOVE AND NOTHING ELSE BUT LOVE <3

BLESS U ALL!

Anji

1 augusti 2012 16:59

Hej! Vårat ego ställer till det så att vi ibland/ofta, inte gör det vi borde.Gud finns alltid för oss men vi måste vara nääära honom för att han skall kunna verka o hjälpa oss i våra liv! ja vi ska be om styrka o vishet- allt kommer från Gud! Du har rätt i det du säger om att fortsätta ORKA och VILJA
Blessings, Anji

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Onsdag 12 dec 17:22

Bild King James Bible online Mat-beroende. Sex-beroende. Spel-beroende.Lögn-beroende. Penga-beroende.Nöjes-beroende.Sprit-beroende. Tv-beroende. Godis-beroende. Läkemedel-beroende.BehovBehovBehov   ”The LORD is good, a strong hold in the ...

Av Anji - Tisdag 11 dec 00:45

  Paulus beskriver helvetet som evig skilsmässa från Gud. Där finns inte längre något hopp om frälsning. Dömd till helvetet blir var och en som inte vill lära känna Gud och vägrar ta emot hans frälsning.Man får som man vill och skiljs från Gud f...

Av Anji - Söndag 9 dec 23:33

    ATT VARA FRÄLST betyder att vi ska ha och leva i det NYA LIVET och arbeta på vår frälsning!! VARJE dag kan vara EN KAMP att kunna FÖLJA JESUS, inte någon dans på rosor! Genom hans sår och hans död har vi helbrägdagörelse och det kan vara...

Av Anji - Söndag 9 dec 00:13

  Gud och hans bevis på sin kärlek till oss… Att tro?  ja eller nej..inte bara liite…   Om vi kan lära känna Gud genom naturen och skapelsen behövs väl inga missionärer? 1)Även om kunskapen om Gud finns låter man den inte k...

Av Anji - Fredag 7 dec 00:43


      Man måste ju äta, eller hur? Eftersom jag är Vegan så intresserar jag mig mycket för recept.  Här har jag med ett recept på Squash-plättar, ajg har inte prövat dem men jag ska göra det.  Gud tycker om att vi inte plågar djuren och han g...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se