Han  lever

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2012

Jesus Saves

Av Anji - 24 augusti 2012 13:53

Gud skapade dig och älskar dig och därför lämnar han dig inte ensam i livet, att klara dig bäst du kan. Nej Gud har ända sedan börjat ha gemenskap meds människorna, umgås med oss. Det vill han ännu, därför har han sökt upp dig och uppmuntrat dig att fatta ett beslut att göra honom till din vän. Hur du tänker och lever påverkar såklart hela ditt liv. Därför vill Gud påverka ditt tänkande och leda dig i dina beslut och handlingar så att ditt liv bli så bra och så positivt som möjligt.

Vad skulle du säga till någon som satt högt upp i ett träd och sågade av grenen som personen själv satt på? Gud "lägger sig i" våra liv för att han älskar och bryr sig om oss. Alltså är Kristen tro inte en passiv filosofi, det är ett vardags liv med Jesus. Du är kallad att vara hans kropp, hans händer, och få göra hans vilja som är specifierad just för dig. Kristen tro kommer till uttryck i handlingar, som bygger upp det som ondskan länge brutit ner. I den kampen får du vara med, och tjäna Jesus med hela ditt liv. Spännande va?

Att bli frälst är det bästa beslut en människa kan ta. Många i vår tid tror att det finns något övernaturligt och många säger sig tro på Gud.
Men det är en sak att tro att det finns och en annan sak att ge honom ( Jesus ) en chans att visa hur han är och att få bli din bästa vän.
Det beslutet tror jag aldrig du kommer ångra. Oavsett om livet känns bra eller dåligt, om du har lätt eller svårt att tro, så tror han på dig och kommer aldrig lämna dig.

Jag använde ordet beslut ovan, kanske var det inte så det kändes för dig när du började tro. Kanske var det något du kände starkt att du ville göra, snarare än något som du satt ner och övervägde och sedan beslutade. Men jag vill ändå mena att det var ett beslut. Bara för att vi känner det behöver vi inte göra det, men det gjorde du!

Du tog ett beslut för att följa det du kände i hjärtat. Det viktiga är nu, om du menar allvar med att vilja leva med Jesus och för Jesus, så behöver du låta beslutet få ha effekt, oavsett om du för stunden känner något eller inte.

Det är enkelt att bli "frälst" - en Kristen.
Om du vill att Jesus ska förlåta dig och dina synder och ta konsekvenserna av dom, så att du kan få en nära relation med Gud, be då bara denna bönen. Säg till Jesus att du vill att han skall vara din vän, han kommer alltid att vara din vän, han kommer aldrig och lämna dig, låt han bli din Herre och Frälsare.
Det är inget magiskt med just dessa orden, om du hellre vill säga det med egna ord så går det lika bra, det viktigaste är att ditt hjärta ber samma bön som dina läppar.

Käre far i himlen.
Jag kommer till dig frivilligt och svarar ja på din inbjudan att leva med dig.
Jag kommer med mina svagheter, min smärta, min sorg och min synd och ber om Din förlåtelse. Jag tackar för att du förlåter mig.
Jag tror på att du Jesus är Guds som och bekänner Dig som Herre i mitt liv.
Tack för att du tar emot mig som ditt barn, jag vill vara med dig hela mitt liv.

Jag tror på dig och välkomnar dig till mitt hjärta.
Amen


Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst. ( Rom 10:9 )



 

 
 
Emma

Emma

25 augusti 2012 10:07

Super fin blogg! allt bra med dig?:)

http://emmablom.myshowroom.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 23 april 20:35

  SVERIGE mår inte bra och inte Världen heller, eller ?? Våldsdåden är många!     FAITH, GRACE, LIFE, LIVE     I bibeln står det om allt och om HUR man skall leva.   /Anji ...

Av Anji - Måndag 22 april 21:34


                               VÅR!    bild Anji     Kapitel 12 Den andliga gudstjänsten 1 Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er...

Av Anji - Söndag 21 april 23:48


  https://www.vaken.se/dr-joseph-mercola-fagelinfluensa-kan-inte-doda-manniskor-om-den-inte-ar-modifierad-i-laboratorium/   Alla påståenden om rädsla för möjligheten av en dödlig fågelinfluensa har visat sig vara falska.   Detta enligt D...

Av Anji - Lördag 20 april 14:30

             Se artikel:   Kärlek. Kärlek. Kärlek. Många söker den. Men vet man att kärleken är ljusets källa?   Bibelorden i 1 Kor 13 berättar för oss om Kärleken och att den är störst av allt, och det är sant. Kärlek är inte lust och kärl...

Av Anji - Fredag 19 april 00:13


    GLAD ÄNDA IN SJUNGA JAG VILL Glad ända insjunga jag vill,Jesus är min,allt hör mej till.Gud har mej kär,nåden är fri,lycklig jag är,mer ska jag bli. Borta jag var,fjärran från Gud,gav inget svarnär jag fick bud,hörde ej på,lyssnade ej...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards