Han  lever

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2012

Jesus Saves

Av Anji - 24 augusti 2012 13:53

Gud skapade dig och älskar dig och därför lämnar han dig inte ensam i livet, att klara dig bäst du kan. Nej Gud har ända sedan börjat ha gemenskap meds människorna, umgås med oss. Det vill han ännu, därför har han sökt upp dig och uppmuntrat dig att fatta ett beslut att göra honom till din vän. Hur du tänker och lever påverkar såklart hela ditt liv. Därför vill Gud påverka ditt tänkande och leda dig i dina beslut och handlingar så att ditt liv bli så bra och så positivt som möjligt.

Vad skulle du säga till någon som satt högt upp i ett träd och sågade av grenen som personen själv satt på? Gud "lägger sig i" våra liv för att han älskar och bryr sig om oss. Alltså är Kristen tro inte en passiv filosofi, det är ett vardags liv med Jesus. Du är kallad att vara hans kropp, hans händer, och få göra hans vilja som är specifierad just för dig. Kristen tro kommer till uttryck i handlingar, som bygger upp det som ondskan länge brutit ner. I den kampen får du vara med, och tjäna Jesus med hela ditt liv. Spännande va?

Att bli frälst är det bästa beslut en människa kan ta. Många i vår tid tror att det finns något övernaturligt och många säger sig tro på Gud.
Men det är en sak att tro att det finns och en annan sak att ge honom ( Jesus ) en chans att visa hur han är och att få bli din bästa vän.
Det beslutet tror jag aldrig du kommer ångra. Oavsett om livet känns bra eller dåligt, om du har lätt eller svårt att tro, så tror han på dig och kommer aldrig lämna dig.

Jag använde ordet beslut ovan, kanske var det inte så det kändes för dig när du började tro. Kanske var det något du kände starkt att du ville göra, snarare än något som du satt ner och övervägde och sedan beslutade. Men jag vill ändå mena att det var ett beslut. Bara för att vi känner det behöver vi inte göra det, men det gjorde du!

Du tog ett beslut för att följa det du kände i hjärtat. Det viktiga är nu, om du menar allvar med att vilja leva med Jesus och för Jesus, så behöver du låta beslutet få ha effekt, oavsett om du för stunden känner något eller inte.

Det är enkelt att bli "frälst" - en Kristen.
Om du vill att Jesus ska förlåta dig och dina synder och ta konsekvenserna av dom, så att du kan få en nära relation med Gud, be då bara denna bönen. Säg till Jesus att du vill att han skall vara din vän, han kommer alltid att vara din vän, han kommer aldrig och lämna dig, låt han bli din Herre och Frälsare.
Det är inget magiskt med just dessa orden, om du hellre vill säga det med egna ord så går det lika bra, det viktigaste är att ditt hjärta ber samma bön som dina läppar.

Käre far i himlen.
Jag kommer till dig frivilligt och svarar ja på din inbjudan att leva med dig.
Jag kommer med mina svagheter, min smärta, min sorg och min synd och ber om Din förlåtelse. Jag tackar för att du förlåter mig.
Jag tror på att du Jesus är Guds som och bekänner Dig som Herre i mitt liv.
Tack för att du tar emot mig som ditt barn, jag vill vara med dig hela mitt liv.

Jag tror på dig och välkomnar dig till mitt hjärta.
Amen


Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst. ( Rom 10:9 ) 

 
ANNONS
 
Emma

Emma

25 augusti 2012 10:07

Super fin blogg! allt bra med dig?:)

http://emmablom.myshowroom.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 23 okt 18:58

  Fråga dig själv:   Talar du ALLTID sanning?   “Kärleken har sin glädje i sanningen” (1 Korintierbrevet 13:6)   2 Tim 3:16 Hela Skriften är ut-andad av Gud och nyttig till undervisning, tillrättavisning, upprättelse och fost...

Av Anji - Lördag 20 okt 00:10

  Videon berättar att vi inte håller med om, eller gillar det som sker nu. Det sjuka samhället är bara för mycket! I Avsaknad av Jesus och hans kärlek och fostran så går det rakt  till helvetet för människorna.     /Anji     ...

Av Anji - Tisdag 16 okt 22:43

bild Pinterest När du lägger hela omsorgen om ditt liv i Guds händer så lägger han Ro och Frid i Ditt Hjärta!   Människor som inte är troende eller sådana om inte vet så mycket om Guds frid frågar om man verkligen kan ha frid i hjärtat och k...

Av Anji - Tisdag 9 okt 22:36

  Gud talade med Mose ansikte mot ansikte som vänner talar med varandra. Det var Mose djupa hängivenhet och tilltro till Guds vishet och ledning som ledde till detta nära samarbete. Detta nära förhållande till Gud var en oerhörd förmån som Mose had...

Av Anji - Fredag 5 okt 22:16

  Vet du vad Halloween är???  Svar får du här!   Popular Pastor Exposed - Child Satanic Ritual Abuse, Halloween, Voodoo Donuts - Must Watch En av de poulära människorna i detta hemska var bl a påven och den kände och populäre Billy Graham, so...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se