Han  lever

Direktlänk till inlägg 17 april 2017

Staten

Av Anji - 17 april 2017 11:50

Jag har något moraliskt som jag brukar göra..och det är att tänka. Jag är ingen vidare bra medborgare för jag gillar att tänka som jag vill. Jag gör inte som jag blir tillsagd, de flesta gör som dom blir tillsagda på kommando Jag lever efter vissa regler, min första regel är att jag inte tror på något som min regering säger till mig. Jag tar inte heller media seriöst i detta land. Jag lyssnar inte på dom och jag tror inte uppriktigt på mitt land. Nu skulle jag vilja prata om saker som för oss samman, saker som pekar ut våra likheter istället för våra olikheter. För det är allt du hör om nu för tiden i landet, våra olikheter. Det är de media och pressen alltid pratar om.


Det är så överklassen styr alla i samhällen, de försöker splittra folket, det låter under- och mellanklassen slåss med varandra, så att de rika kan springa iväg med alla pengar. Enkla saker råkar fungera. Ni vet allt som är olikt, det är det som kommer att diskuteras, Ras, religion, etnisk bakgrund, jobb, inkomst, utbildning, social status, sexualitet. Allt de bara kan för att vi skall fortsätta slåss med varandra så att de sedan kan fortsätta gå till banken.


Vill ni veta hur jag definerar den ekonomiska sociala klassen i detta land, Överklassen behåller alla pengarna, men betalar ingen skatt, Mellanklassen betalar all skatt, gör allt arbete, och underklassen är bara för rädda av mellanklassen, för att de fortsätter visa upp sig med sina jobb. Politiker har traditionellt gömt sig bakom tre saker, Flaggan, bibeln och barnen. Inget barn får lämnas efter, det är sant, det var inte så längesedan ni ville ge barnen försprång, försprång, lämnas efter, men det finns en orsak till detta, det finns orsak varför utbildning suger, och det är samma orsak som aldrig kommer att bli återgärdad. Det kommer aldrig bli bättre, glöm det, var lycklig över det du har. För att ägarna av detta land vill inte det.


Jag pratar om dom riktiga ägarna, de rika, förmögna, de verkliga ägarna, de stora förmögna företagsägarna som kontrollerar allt, och är med i alla viktiga beslut, glöm bort politikerna, de är orevelanta, Politikerna är där för att du skall tro att du har valfrihet, det har du inte. Du har inget val. Du har ägare, de äger dig, de äger allt. De äger all mark, de äger och kontrollerar företagen, de äger senaten, kongressen och stadshuset. De kontrollerar i stort sett all information och nyheter som du får höra. De spenderar biljoner varje år, forskar och forskar för att få som de vill, vi vet vad dom vill ha. De vill ha mer för sig själva och färre åt andra. Men de dom inte vill ha är en befolkning invånare kapabla till kritiskt tänkande. De vill inte ha en välinformerad, välutbildad befolkning kapabla till kritiskt tänkande, de har dom inget intresse av, det hjälper inte dom, det är emot deras intresse. De dom vill ha är lydiga arbetare, lydiga arbetare.


Människor som precis är smarta nog för att underhålla maskinerna och ta hand om pappersarbetet, och dumma nog att acceptera jobben och dess dåliga lön med lägre timmar, indragna förmånser och begränsning av övertiden, och pensionen som försvinner lika fort som man vill hämta ut den, och nu kommer de efter era socialbidrag, de vill ha tillbaka allt. Så att dom kan ge det till sina kriminella kompisar på Wall Street. Och vet du vad, det kommer de att få de kommer att ta allt för eller senare, för att dom äger allt.

Det är en stor klubb och vet du vad, du är inte medlem. Du och jag är inte med i den stora klubben. Den största av kontroll...är när du tror att du är fri, när du igentligen blir fundamentalistiskt manipulerad och befallen. En form av diktatur är när du sitter i en fängelsecell där du kan se och röra stålrören, de andra är att du sitter i en cell utan att se något och tro att du är fri.


Vad mänskligheten lider av är mass-hypnos. Vi blir hypnotiserade av människor som de här, Nyhetsläsare, politiker, lärare, föreläsare. Vi är i ett land, i en värld styrd av otroligt sjuka människor. Kopplingen mellan vad som händer i världen och vad som verkligen händer i världen är så otroligt enormt. Den största hypnosen i jorden är en fyrkantig box i ett hörn av ett rum. Som hela tiden talar om för oss vad vi skall tro är verkligt.

Tell lie vision. Historiskt så har kontroll och politisk åsikt varit frimurarnas huvudvapen, få kontroll över länder och stater. När de väl tar kontroll över härskarna och över politikerna i ett land, så ändras lagarna och den politiska strukturen till deras dagordning. Hur som helst, att begränsa kroppen behöver inte oftast betyda att begränsa sinnet, men frimurarna uppfattar att deras plan över en globalt styre minskar betydligt när de måste få folkmassorna under dagordning, och det gör sig av med rivaler för att gynna deras mål.


Och det största hotet mot deras plan, som orsakar mer fara än någon armé eller lag, är hotet från ett fritt sinne. I följd för att eliminera detta hot och för att uppnå deras mål, började frimurare-orden sätta sitt största djärvaste plan i rörelse, den absoluta kontrollen över all mänskligt liv, ditt liv. Och de vapen som de använder mot er finns i era hem, underhåller er och era barn, och som i sin tur indoktrineras utan att du märker något. / Anji

 
ANNONS
 
Maria

Maria

17 april 2017 19:53

Ja du har rätt...men det får ju inte komma fram. det finns osanningar som är sanningar och tvärtom. Vi lever i en värld där lögnerna haglar och därför är mindcontrol på tv o radio så stor- för att man inte ska förstå vad som pågår. Det gäller att vara påläst så att man förstår va som sker- Det är en bra sida du har och här finns minsann sanningar! LIVET med Jesus är det enda rätta för där finns HANS SANNINGAR!

http://http;//gospel.jesuslever.eu/l

Anji

18 april 2017 12:20

Ja jag håller med dig. Ingen vill veta, dom vill bli hjärntvättade genom tv och msuik än att vakna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Fredag 22 juni 00:00

    Jag tackar dig, Herre, för att alltsom möter mig också denna dagkommer av din kärlek. Också bakommina svåraste stunder finns din kärlek,fastän jag inte förstår den. Stöd migi denna min tro. Upplys mitt förståndgenom din helige Ande, så ...

Av Anji - Lördag 16 juni 11:57


      Mord och dråp och eld blir det mer och mer av i samhället i dag. Det brinner och det mördas!   Satan är glad för det, för han älskar nämligen då det går illa för människorna, så många som  möjligt varje dag-  bör dö, enligt honom, och n...

Av Anji - Torsdag 7 juni 20:20

  Vi vet att tidningen The Economist är en del av Rothschild-dynastin. Vi har diskuterat 1988 års täckning av Phoenix-fågeln som stiger från dollarens aska, ringer in 2018 som året för One World Currency. Vi vet att dollarn är knuten till olja. ...

Av Anji - Fredag 1 juni 21:07


    JESUS ÄR: Fridsfurste Jes 9:6 Frälsare Luk 2:11 Frälsningens horn Luk 1:69 Förbundets ängel Mal 3:1 Församlingens huvud Ef 5:23 Försoningen för våra synder 1 ...

Av Anji - Torsdag 31 maj 10:12


    Du som frälst, d v s  troende kristen har att sträva efter seger, se nedan: Johannes Uppenbarelsebok 2:26-27 handlar om att:  26 Den som segrar och håller fast vid mina gärningar ända till slutet, honom skall jag ge makt över folken, 27 oc...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se