Han  lever

Direktlänk till inlägg 11 juni 2017

I Love him with all my heart.

Av Anji - Söndag 11 juni 09:29

 
ANNONS
 
Maria

Maria

Söndag 11 juni 19:50

Hej! det sker så mycket i världen som är helt galet och inte efter det Gud sagt i sitt or. Att därför vara en troende på Gud och göra hans vilja är livsviktigt för oss som tror. Att fler borde få en tro är uppenbart eftersom hela världen är i den ondes våld. BARA genom att hörsamma Gud och vända sig till honom kommer man att klara sitt liv, d v s behålla det och få ett evigt liv genom tron. Hör upp alla som läser här, det stundar hemska tider./Maria

http://gospel.jesuslever.eu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Måndag 17 juli 02:19

Spikandes allt upp på korset för alla automatiskt? Nej, vi är tillbaka där vi började. Gud har gett dig en fri vilja, och den gäller fortfarande. Du har möjligheten att säga ja till Jesus, att låta honom ta dina synder så att du kan få en rätt realat...

Av Anji - Måndag 10 juli 10:10

 "Nej, sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så ska ni få allt det andra också."Matteus 6:33   "Bekymra er inte för något, utan låt Gud få veta alla era önskningar genom bön och åkallan med tacksägelse."Filipperbrevet 4:6     Då ska G...

Av Anji - Lördag 1 juli 23:53

Psalm 27 Gemenskap med Herren 1 Av David. Herren är mitt ljus och min frälsning,för vem skulle jag frukta?    Herren är mitt försvar,för vem skulle jag vara rädd?2 När de onda kommer emot mig    och vill uppsluka mig,mina motståndare och fiende...

Av Anji - Torsdag 29 juni 22:06

Av Anji - Fredag 23 juni 21:23

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Har du semester nu?
 Nej, har redan haft min
 Min börjar snart
 Har ingen semester
 Jobbar inte
 Den var alldeles för kort

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se