Han  lever

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2017

Love him

Av Anji - 1 oktober 2017 21:31

Jesus älskar alla jordens människor med en stor, stor kärlek. Och då man vet det kan man fråga sig: Älskar ALLA människor JESUS KRISTUS av hela sitt hjärta och hela sitt förstånd, eller bara ibland då de får bönesvar?
Jesus älskar människorna och han vill ju att vi ska älska honom och följa honom och han vill vara vår bästa vän.
Han är min bästa vän, och många gånger har jag varit en hård människa, men han fick mig att vända om till att ÄLSKA HONOM.
 
Många gånger fick Jesus fråga sina lärjungar om de förstod vad han sade eller inte. Han tyckte de var väldigt tröga på att ”fatta”. Är det kanske så med oss också? Ja det tror jag och det är för att det är brist på rätt undervisning om vem Jesus är och vad han förmår och vad han vill för oss och att vi ska göra för att kunna gå vidare som starka människor. Man blir stark när man blir prövad, och man blir övertygad om att Guds ord är sant då man umgås med Gud varje dag och stund.
 
*Bibelord
 
1 Tess 3:13 så att han styrker era hjärtan och gör er oförvitliga och heliga inför vår Gud och Fader, när vår Herre Jesus kommer med alla sina heliga.
 
Fil 4:7 Då skall Guds frid, som övergår allt förstånd, bevara era hjärtan och era tankar i Kristus Jesus.
 
Rom 10:9 Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren* och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst.
 
Apg 21:13 Då svarade han: ”Varför gråter ni och får mitt hjärta att brista? Jag är beredd inte bara att låta mig bindas utan också att dö i Jerusalem för Herren Jesu namns skull.”
 
Mark 8:17 Jesus märkte det och frågade dem: ”Varför säger ni att ni inte har bröd? Begriper och förstår ni ännu ingenting? Har ni ett hjärta som är så hårt?
 
Matt 9:4 Jesus såg deras tankar och sade: ”Varför tänker ni så ont i era hjärtan?
 

 
 
Catharina

Catharina

1 oktober 2021 15:01

Bra skrivet.
Jag försöker älska Jesus och hoppas att han älskar mig. Han älskar dig

http://bokprinsessan

Anji

1 oktober 2021 20:16

Jaa du han älskar dig, Gud är god emot oss. G`Han är för sina barn. Hälsn Anji

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Av Anji - Tisdag 23 april 20:35

  SVERIGE mår inte bra och inte Världen heller, eller ?? Våldsdåden är många!     FAITH, GRACE, LIFE, LIVE     I bibeln står det om allt och om HUR man skall leva.   /Anji ...

Av Anji - Måndag 22 april 21:34


                               VÅR!    bild Anji     Kapitel 12 Den andliga gudstjänsten 1 Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er...

Av Anji - Söndag 21 april 23:48


  https://www.vaken.se/dr-joseph-mercola-fagelinfluensa-kan-inte-doda-manniskor-om-den-inte-ar-modifierad-i-laboratorium/   Alla påståenden om rädsla för möjligheten av en dödlig fågelinfluensa har visat sig vara falska.   Detta enligt D...

Av Anji - Lördag 20 april 14:30

             Se artikel:   Kärlek. Kärlek. Kärlek. Många söker den. Men vet man att kärleken är ljusets källa?   Bibelorden i 1 Kor 13 berättar för oss om Kärleken och att den är störst av allt, och det är sant. Kärlek är inte lust och kärl...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards