Han  lever

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2017

Den som tror på Gud..är trygg

Av Anji - 20 oktober 2017 23:22

 

En Speciell trygghet, vem har det? Jo den som tror på Gud.

 

Den troende blir inte befriad från vardagens omständigheter. Vare sig vi tror på Gud eller inte drabbar livet oss då och då med lidande, svårigheter och misslyckande. (Matt 5:45)

 

David (i Psaltaren) talar här (Ps 16:8)  om den troendes speciella trygghet som skiljer sig från den hopplöshet, förvirring och undran över livets verkliga mening som många tvingas leva med.

 

Den människa som håller sig till Gud kan tryggt gå vidare. Hon vet vad som är rätt och riktigt i Guds ögon.

Man bör leva så som Gud vill.


I hans hand är du aldrig hjälplös

 

 

/Anji

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Rehan

22 oktober 2017 14:57

Jag tror en hel del människor är som mig Anji. Vi behöver inte en bok fylld av myter, falsk information för att kunna veta hur vi ska leva.
Vi behöver inte en BOK för att vara goda. Vi behöver bara KUNSKAP. Kommer gud att hjälpa människorna i t.ex länder i Afrika, där man har brist på vatten? NEJ. Om det ska bli en förändring i VÄRLDEN MÅSTE VI VARA DEN FÖRÄNDRINGEN.VARFÖR TROR NI ATT gud ÄR ERAN HJÄLTE? NI KAN BLI ERA EGNA HJÄLTAR.NI KAN BLI HJÄLTAR FÖR MÄNNISKOR SOM INTE HAR NÅGONTING. ERA BÖNER KOMMER INTE GÖRA ETT SKIT. MÄNNISKOR MED DÅLIGA LEVNADSVILLKOR BEHÖVER KAPITAL. ORD BETYDER INTE ERT SKIT. HANDLING LEDER VIDARE. Det var allt för mig Anji.

Anji

23 oktober 2017 10:09

Jag skriver för att jag behöver Jesus och tror på hans ord och de står i bibeln.Det är sann information som ALLA behöver, men inte vill ha.Gud ger oss all KUNSKAP, om vi vill. Det är människor som gör ont, det är människors ondska och fria vilja som gör andra ont. Jodå BÖN gör underverk, Gud hör bön från människors hjärta, från de som tror. Handling är när en människa gråter för andra och ber Gud om hjälp och han sänder den.
/Anji

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 20 mars 11:02

  Jesus is LIFE!     /Anji  

Av Anji - Tisdag 20 mars 11:02

  Jesus is LIFE!     /Anji  

Av Anji - Söndag 18 mars 13:41

  God Help Me.. så sjunger PLUMB på denna video. och JA, han hjälper i allt     Gud är den ende som kan   hjälpa en människa att vända om och få all den kärlek han vill ge!      /Anji   ...

Av Anji - Torsdag 15 mars 12:53

  Plumb - Lord I'm Ready Now (Official Lyric Video)     Har du tagit emot Jesus i ditt hjärta?  ...När vi/ man TRÄNAS i fullkomlighet, d v s att bli lik Jesus, då vet man att man måste släppa allt gammalt och sträva efter att bli den som Jes...

Av Anji - Tisdag 13 mars 21:52

  Daniel i lejongropen         Kapitel 6 Daniels bok i bibeln Daniel i lejongropen 1 Darejavesh fann det lämpligt att sätta hundratjugo satraper över riket, för att de skulle finnas överallt i riket. 2 Över dem satte han tre furst...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Har du semester nu?
 Nej, har redan haft min
 Min börjar snart
 Har ingen semester
 Jobbar inte
 Den var alldeles för kort

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se