Han  lever

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2017

Den som tror på Gud..är trygg

Av Anji - 20 oktober 2017 23:22

 

En Speciell trygghet, vem har det? Jo den som tror på Gud.

 

Den troende blir inte befriad från vardagens omständigheter. Vare sig vi tror på Gud eller inte drabbar livet oss då och då med lidande, svårigheter och misslyckande. (Matt 5:45)

 

David (i Psaltaren) talar här (Ps 16:8)  om den troendes speciella trygghet som skiljer sig från den hopplöshet, förvirring och undran över livets verkliga mening som många tvingas leva med.

 

Den människa som håller sig till Gud kan tryggt gå vidare. Hon vet vad som är rätt och riktigt i Guds ögon.

Man bör leva så som Gud vill.


I hans hand är du aldrig hjälplös

 

 

/Anji

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Rehan

22 oktober 2017 14:57

Jag tror en hel del människor är som mig Anji. Vi behöver inte en bok fylld av myter, falsk information för att kunna veta hur vi ska leva.
Vi behöver inte en BOK för att vara goda. Vi behöver bara KUNSKAP. Kommer gud att hjälpa människorna i t.ex länder i Afrika, där man har brist på vatten? NEJ. Om det ska bli en förändring i VÄRLDEN MÅSTE VI VARA DEN FÖRÄNDRINGEN.VARFÖR TROR NI ATT gud ÄR ERAN HJÄLTE? NI KAN BLI ERA EGNA HJÄLTAR.NI KAN BLI HJÄLTAR FÖR MÄNNISKOR SOM INTE HAR NÅGONTING. ERA BÖNER KOMMER INTE GÖRA ETT SKIT. MÄNNISKOR MED DÅLIGA LEVNADSVILLKOR BEHÖVER KAPITAL. ORD BETYDER INTE ERT SKIT. HANDLING LEDER VIDARE. Det var allt för mig Anji.

Anji

23 oktober 2017 10:09

Jag skriver för att jag behöver Jesus och tror på hans ord och de står i bibeln.Det är sann information som ALLA behöver, men inte vill ha.Gud ger oss all KUNSKAP, om vi vill. Det är människor som gör ont, det är människors ondska och fria vilja som gör andra ont. Jodå BÖN gör underverk, Gud hör bön från människors hjärta, från de som tror. Handling är när en människa gråter för andra och ber Gud om hjälp och han sänder den.
/Anji

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 17 juli 23:00

  Vi frälsta troende kan  och får komma inför Jesus utan något   krångligt regelsystem!   HAN finns för oss. Han är hos varje människa som älskar honom.   Vi har personligt tillträde till Gud genom Jesus Kristus.   Vi har en p...

Av Anji - Tisdag 10 juli 22:45

  Lord I come before YouTo honor and adore YouFor who You are and all that You have doneLord I am not worthyMy heart is dark and dirtyStill somehow You bid for me to come So clothe me in humilityRemind me, that I come before a King And there...

Av Anji - Måndag 2 juli 11:53

    Gud är mäktig att göra under. Lita på honom, ge honom ditt liv. Är du sjuk, lita på honom, be om hälsa och helbrägdagörelse till kropp och själ. Gud kan och vill hela. Vill vi följa honom till 100 % tror jag att han har ALLT att ge oss,,,om ...

Av Anji - Lördag 30 juni 22:00

  Jesus skall komma tillbaka, är du redo?   Matt 24:3 När Jesus sedan satt på Oljeberget och lärjungarna var ensamma med honom, gick de fram till honom och frågade: ”Säg oss: När skall detta ske, och vad blir tecknet på din återkomst och...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se