Han  lever

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2018

Halloween och sex-abuse! Läs om sanningen

Av Anji - 5 oktober 2018 22:16


Vet du vad Halloween är???  Svar får du här!


Popular Pastor Exposed - Child Satanic Ritual Abuse, Halloween, Voodoo Donuts - Must Watch

En av de poulära människorna i detta hemska var bl a påven och den kände och populäre Billy Graham, som våldtog en liten flicka (vittnesmål i videon). Billy Grahans son, Franklin Graham, har en populär Donut-kedja som bara handla om att göra Donuts som föreställer eller visar på sexualitet som är våldsam och om barnsex!! det är fina pastorer det! Det är fina 'pastorer' och s k 'kristna' som firar Halloween i sina församlingar!!!!!!!!!!!!!! Jag mår illa!!!!!

 

Denna videon berättar om de 800 000 försvunna barn i USA och barn i andra länder som blivit fångade, bortförda och dödade. Sittande i burar och matade för att bli tjocka och sedan dödade i hemska ritualer!

 

Lyssna och förstå att det är så allvarliga brott att INGEN kan undgå att fatta. Hör upp! Den som firar Halloween är skyldig inför Gud, den som vet vad det handlar om och firar högtiden har gjort ett oförlåtligt fel.
en av poiserna i videon berättar i slutet av videon att han var en visselblåsare och han blev varnad att gräva mer i det hemska för då skulle han bli av med barn, hus och hem och allt han ahde om han inte höll tyst!

 

/Anji

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 25 juni 00:08

”Se till att ingen bedrar er” Skrivet av Lennart , Bibelfokus- 11 juni, 2011 - 14:22 Jag tror att vi befinner oss i inledningen till den tid som i Bibeln kallas ”den yttersta tiden”. Utvecklingen i världen ger os...

Av Anji - Måndag 24 juni 00:05

  JESUS WILL RETURN!     Vad sker med de frälsta då Jesus kommer igen? Vi lever in the last days.   Bibeln säger att de skall förvandlas. Det står skrivet:   ”Se jag säger er en hemlighet: Vi skall inte alla insomna, men vi skal...

Av Anji - Fredag 21 juni 22:36

   .........................................................
............................................................
..........     Nej jag firar inte jul och inte heller midsommar, det ger mig   inget, och Jesus säger också ifrån då ...

Av Anji - Torsdag 20 juni 23:16

  Att ändra sig.. Ja det vill ju Jesus att vi ska göra, d v s ändra oss till det bättre.     Men det är svårt, för man är ju van vid att leva som man kanske inte borde, men så småningom så BEGRIPER man att man måste ändras om man ska FÖLJA JE...

Av Anji - Torsdag 20 juni 00:11

    Är ditt hjärta fullt av kärlek till Gud?  BRA!    Då har du verkligen kommit långt, och det eftersom du litar   på Gud och att du låtit ditt hjärta förvandlas!!  Härligt!!   Mitt hjärta är fullt av Jesus och därför försöker sata...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Tror du att vi är i de sista tiderna nu? End times?
 Ja våld och ondska eskalerar
 Människor är kallare emot varandra
 Så många säger sig vara Jesus
 Ja chip o elände börjar komma
 Kyrkorna är inte vad de borde vara för folket
 Det märks på många vis

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se