Han  lever

Direktlänk till inlägg 26 december 2018

Det bästa: Jesus

Av Anji - 26 december 2018 01:01
Det bästa:ABSOLUTELY AAAAAMMMMMEEEENNNNN!!!!!!!So thankful because we don't deserve it...it's just that He loves us so much ❤️Don't stop praying and believing.


Jesus söker dig!/Anji

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Fredag 18 jan 00:31

SKAPELSEN som du kanske kallar för 'evolution', men Gud berättar något annat om du är intresserad av att veta. Då tittar du här och får information som är livsviktig. Jorden är ingen boll! /Anji ...

Av Anji - Tisdag 15 jan 22:01

Hosea 12:6Så vänd om till din Gud,håll fast vid kärlek och rättoch vänta ständigt på din Gud. Ha alltid ditt HOPP och din KÄRLEK i Gud, då går det väl. Jesaja 41:10Var inte rädd, för jag är med dig,se dig inte ängsligt om,för...

Av Anji - Lördag 12 jan 00:21

bild Pinterest Bibelord att leva efter: Lydnad är bättre än offer.1 Sam 15:22-23* Utan en helhjärtad överlåtelse till Gud betyder våra offer ingenting för honom.Ps 40:7-9* Det går inte att blidka Gud med offer- han vill att...

Av Anji - Onsdag 9 jan 00:19

Rädsla. Är du rädd? Du behöver inte vara det, tro på Jesus HERREN är med mig, jag skall inte frukta. Vad kan en människa göra mig?HERREN är med mig, han är min hjälpare, jag kan utan fruktan se på dem som hatar mig.(Ps 118:6-7) Männ...

Av Anji - Lördag 5 jan 19:34

Man skulle ju kunna tycka att kyrkor o samfund berättar sanningar om Gud/Jesus. Men se det gör de inte. Det finns amssor av falska profeter som du kanske vet, det gäller att som kristen känna till falsk lära och du kan lära mycket om du ansträ...

Presentation


Anji red här. 30 år och skriver om Jesus Kristus. Låt min blogg uppmuntra dig!

Vet en del om livet. Sorg och smärta. Ångest, depression, missbruk, ensamhet ,tårar, ätstörningar och självskadebeteende. Eftersom jag levt med det själv i många många år.

Omröstning

Känner du Jesus? Är du frälst eller vill bli det?
 Nej, jag vill veta mer om honom
 Ja jag är frälst
 Ja jag känner Jesus
 Nej vem är Jesus?
 Jag lär mig här på bloggen
 Vad är frälsning?

Fråga mig

16 besvarade frgor

Kalender

M Ti On To Fr L S
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Flj Han  lever med Blogkeen
Flj Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se