Han  lever

Direktlänk till inlägg 8 februari 2019

Kyrkorna har duperats av satan

Av Anji - 8 februari 2019 19:45

Kyrkorna har duperats av Satan

FRÅN: 

 

http://experimentlandet.blogg.se/2016/august/


Kristna har sedan århundraden tillbaka blivit duperade av Satan och hans anhängare här på jorden och de flesta som kallar sig kristna tycks bortse från att Satan använder sig av människor (som är lojala mot honom) för att sprida sitt rike här på jorden precis som Gud använder sig av människor, pånyttfödda kristna, för att sprida sitt rike på jorden.

Eftersom han (Satan) på ett så utstuderat och skickligt sätt döljer sina verkliga avsikter, går majoriteten av mänskligheten i fällan. Till det yttre verkar han och hans medhjälpare för fred, enhet, utbildning, samarbete över gränser, kultivering, solidaritet, medmänsklighet, välgörenhet och för att göra världen så trivsam och bra som möjligt. 

Genom att omskapa sig till en ljusets ängel med människornas bästa för ögonen, kan djävulen och ogudaktiga individer, vilka uppträder som om de tjänar rättfärdigheten, lägga under sig skapelsen. 

“Och det är inget att förvåna sig över, Satan själv uppträder ju som en ljusets ängel. Inte underligt då om hans tjänare uppträder som om de tjänade rättfärdigheten. Men de skall få ett slut som svarar mot deras gärningar”(2.Kor.11:14-15)

Satan har sitt eget evangelium som är en förfalskning av Guds evangelium. Tillskillnad mot Guds evangelium så tilltalar Satans evangelium det köttsliga sinnet och förnekar det faktum att människan (i sitt naturliga tillstånd) är en fallen varelse och avskiljd från livet med Gud. Att hon är död i sina överträdelser och i sin synd och att hennes enda hopp ligger i att bli född på nytt.  

Som fallen (syndig) och avskiljd från Gud, kan människan, hur goda intentionerna än är, inte skapa någon varaktig fred, solidaritet eller rättvisa på jorden. Det går inte att skapa fred om inte synden och orättfärdigheten uppmärksammas och bekämpas och ersätts med den rättfärdighet som tar sin början i och med dopet i den heliga anden och pånyttfödelsen i Jesus Kristus. 

Istället för att ta till sig detta, ägnar majoriteten av de kristna i Sverige (deras kyrkor), sig idag åt att nära det köttsliga sinnet hos alla invandrare (zigenartiggare) som anländer till landet i hopp om att få permanent bidragsförsörjning och allt gratis (sina köttsliga behov tillfredställda). Går det så går det och i de flesta fall går det bra.

Att uppmuntra laglöshet, synd, orättfärdighet (orättvisor), ljugande, bedrägerier har blivit som ett nytt budord inom den svenska kristenheten och man tror i sin naivitet att det är utblottade människor (så kallade flyktingar) med rena och ärliga hjärtan som kommer hit för att de inte har mat för dagen i sina hemländer utan lever i en total misär när det i själva verket är ekonomiska parasiter som kommer hit och som vet exakt hur de skall bete sig för att få dumsvenskarnas sympati.

Trots att majoriteten saknar giltiga identitetshandlingar vid ankomst, menar kyrkorna att det är samhällets ansvar att se till så att dessa får allt de påstår sig behöva och då inte minst bostäder som de förstås inte har råd att bekosta själva då de saknar precis allt.  

Att det finns tiotusentals hemlösa svenskar och svenskar som lever långt under EU,s fattigdomsgräns, är inget som kyrkorna engagerar sig i. De tillhör en grupp som det med automatik inte är synd om eftersom varken myndigheter, media eller det kristna ledarskapet, har sagt att det är synd om dem. 

De får klara sig bäst de kan med de futtiga ersättningar de får och gå till soppköken för att äta. 

När man påtalar detta (att de flesta invandrare/flyktingar/lycksökare har ljugit sig in i landet) för folk som kallar sig kristna så möts man antingen med ignorans eller med ett mummel om att man är kärlekslös, hatisk och obarmhärtig. Vi har en skyldighet som kristna att ta hand om främlingen brukar man säga.

Att ta hand om främlingen innebär inte enligt kyrkorna (de naiva kristna) att ge främlingen mat och tak överhuvudet fram tills att den kan åka tillbaka till sitt hemland utan det innebär att ge främlingen, alla främlingar (numera hundratusentals som söker lyckan och en god materiell standard i Sverige) allt de behöver materiellt sett (inklusive bostäder) och mer än så. På livstid. Efter det kan de måhända åka tillbaka till hemländerna (under kort eller lång tid på semester) med en svensk ersättning som trillar ner på deras bankkonton oavsett var i världen de befinner sig. 

Jämför detta med berättelsen om den barmhärtiga samariten (i bibeln) som betalade värdshusvärden pengar för att inhysa den misshandlade så länge han var dålig efter misshandeln. Den barmhärtiga samariten sa inte till värdshusvärden att jag betalar för den misshandlade så att han kan bo på ditt värdshus resten av livet och sedan även för hans familj som förstås också vill bo tillsammans med honom på värdshuset under resten av livet.

Kyrkornas medlemmar tror inte att ofrälsta invandrare (varav alla kallas för flyktingar) skulle kunna tänka sig att ljuga (gå mycket långt i sitt ljugande) för att få ett bättre liv materiellt sett i Sverige. De tror att alla ofrälsta (lycksökare och parasiter) är ärliga och renhjärtade när de säger att de är fattiga och ensamma. Därför köper man deras snyfthistorier (liksom tiggarzigenarnas snyfthistorier) med hull och hår. Något annat är kärlekslöst, obarmhärtigt och hatiskt. 

Att de avfälliga kyrkorna (dess medlemmar) indirekt arbetar för Satan och för folkmordet på svenskar bekommer dem inte det minsta så länge de får känna sig goda som lyckas ta hand om alla fattiga från hela världen. Så säger ju “deras bibel”(deras egna uppfattningar/människoverk) att man skall göra (så länge man personligen inte behöver stå för kostnaderna för sin godhet) även om det står i den riktiga bibeln att de som inte tar hand om sina egna i första hand, är värre än otrogna.

“Men om någon icke drager försorg om sina egna, först och främst om sina närmaste, så har denne förnekat sin tro och är värre än en otrogen” (Tim. 5:8).
 
Kyrkorna av idag är värre än otrogna och dessutom har de blivit avgudadyrkare som kompromissar hej vilt med andra människors gudar (andra religioners uppfattningar av Gud) genom olika villoläror som syftar till att leda bort människor från den rätta tron. AA/NA, Celebrate Recovery, New Wine, New age, Ekumenik, HBQT rörelsen, religionsdialoger med tillhörande kompromisser.
 
/ANJI/                  TAG VARNING!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Onsdag 17 april 21:38

  Läkargrupp: Inte EN ENDA människa borde tagit ”vaccinet” ”Vi kommer tala om detta i hundra år” – så stor är vaccinskandalenStor studie: HÖGRE risk att smittas ju fler vaccindoser man fått”En stor skandal&rdqu...

Av Anji - Måndag 15 april 00:45

      Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem efter vaccinet mot covid-19 är detta alltjämt en icke-fråga i Sverige. Ansvariga ministrar och myndighetschefer verkar låtsas om att problemet inte finns och ännu r...

Av Anji - Fredag 12 april 17:36


              /Anji

Av Anji - Torsdag 11 april 20:15

  VÄLKOMMEN HIT!   https://nyadagbladet.se/kultur/hon-sade-upp-sig-for-att-leva-som-hemmafru-i-50-talsanda/   Katrina sa upp sig för att leva som hemmafru i 50-talsanda   PUBLICERAD IDAG 20:05  - AV SOFIE PERSSON Foto: PA REAL LIFE...

Av Anji - Torsdag 11 april 00:05

  VÄLKOMMEN HIT!      LÄS ARTIKELN!   VÄRLDEN FN:s “Our Common Agenda” presenterar en teknokratisk världsordning och digital identitet för alla   PUBLICERAD 9 APRIL 2024 Bilder av Tadek, CC-BY-2.0, Flickr.com och Pixa...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards