Han  lever

Alla inlägg under februari 2019

Av Anji - 17 februari 2019 18:05

 

”Han gav sig själv till lösen för alla!”

Artikel Agne Bark
 

Då Jesus kom och betalade lösesumman för vår återlösning, så gjorde han det för att vi skulle vara fria. Gud har i sanning gjort allt vad han har kunnat för dig och mig. Han utgav sin enfödde son, och han som icke har skonat sin egen sin, utan utgivit honom för oss alla, huru skulle han kunna annat än också skänka oss allt med honom? I denna fråga möter vi Guds eget hjärtelag – Gud är god. Huru skulle han kunna annat? Han kan aldrig göra något annat än vad han i sin visdom ser vara bäst för oss. Nog har människor genom att egensinnigt gå sin egen väg själva orsakat sig lidanden, ångest och fördärv. Skriften skildrar syndaren på sina självvalda vägar.
 
En skildring, som är fruktansvärd i sin realism. ”Huggormsgift äro inom deras läppar. Deras mun är full av förbannelse och bitterhet. Deras fötter äro snara, när det gäller att utgjuta blod. Förödelse och elände är på deras vägar, och fridens väg känna de icke. Gudsfruktan är icke för deras, ögon.” Rom 3. Är icke detta en slående bild av världen av idag. I alla sina försök att åstadkomma ett fridsrike på jorden, kommer människan till korta. Varför? Jo, därför att människan i all sin strävan icket har något rum för honom, som är källan varifrån friden kommer.
 
Han vars namn är Underbar i råd, Väldig Gud, Evig Fader, Fridsfurste. Han som bar våra synder och sjukdomar upp på korsets trä och gav sig själv till lösen för alla. En mycket vanlig uppfattning bland människor är, att de menar Gud i sin nåd skall ha fördrag med dem om de gör så gott de kan. Men skriften säger: ”Av laggärningar blir intet kött rättfärdigt.” Om rättfärdighet hade kunnat vinnas genom lagen, så hade ju Kristus icke behövt lida döden. Om du skulle kunna bli frälst genom din egen rättfärdighet, då hade icke Kristus behövt ge sitt liv för dig.
 
Det går icke att bli frälst genom att göra så gott man kan, ty bibeln säger, att människan utan Gud är död i överträdelser och synder. Säg mig, vad kan en död uträtta? Ingenting. Du kan aldrig genom egna ansträngningar göra någonting för att försona din synd. Hur många har icke gjort allvarliga försök att finna frid på gärningarnas väg, men skriften kallar dessa gärningar för döda gärningar. De har inget värde inför Gud. Vad du behöver är liv, och det livet kan endast Kristus skänka dig. Det finns till och med sådana, som kallar sig kristna, som har det på detta sätt. De äger ingen glädje.
 
Allt har för dem blivit en tung plikt, och de gastkramas och pressas av den föreställningen, att de måste göra något för att sona sin synd och blidka Gud. Har du det så min vän, så är Kristi blod utgjutet för dig, för att rena dig från din skuld och från dina döda gärningar. ”Huru mycket mer skall icke Kristi blod -_ då han nu genom evig Ande har framburit sig själv såsom ett felfritt offer åt Gud _rena våra samveten från döda gärningar till att tjäna den levande Guden.” Hebr 9: 14. Till frälsningen hör också dopet i vatten och Ande. Då du blivit renad i blodet då är du en ny skapelse och den gamla människan är död och måste begravas och detta sker i dopet. Efter detta får du vända dig till den store dopförrättaren Jesus Kristus, han skall döpa dig i helig Ande och eld.     
 
 https://www.midnattsropet.se/1970/01/han-gav-sig-sjalv-till-losen-for-alla.html
********************
God's word, Satan's lies

VÄRLDEN HATAR JESUS, VÄRLDEN HATAR SANNINGEN!

/Anji

 

 

Av Anji - 15 februari 2019 18:55

Comunión con Abba ELOHIM ,con El Espíritu de su PALABRA

An imaginary disease & an equally imaginary cure


Jas 2:19  Thou believest that there is one God; thou doest well: the devils also believe, and tremble.




51 Spiritual Quotes That Will Make You 19

 

Live with Jesus and learn to live the life he want you to live

 

 

/Anji

 

 

Av Anji - 14 februari 2019 19:57

 

 

 

Som om Gud behövde något         ARTIKEL FRÅN BIBELFOKUS.se

*

Hedniska kulter har alltid handlat om att blidka de gudar och andar som man föreställt sig. Offer handlar då inte främst om att sona människornas synder utan om att tillfredsställa gudarnas behov av olika slag och som gengäld få välsignelser tillbaka. Till riktigt blodtörstiga gudar offrade man människor och inte sällan barn, men till de lite mer ”vanliga och världsliga” gudarna offrade man mat, dryck, sång, dans, böner, rökelse, sex, m.m Man såg det alltså som att gudarna hade världsliga behov som skulle mötas, och helt klart projicerades då mänskliga behov och begär på de gudar och andar som man dyrkade. Delar av dessa kulter lever så klart kvar än i dag i vissa folkgrupper.

Offergåvor

*

Bibelns Gud, himmelens och Jordens Skapare är inte som de hedniska avgudarna. Gud behöver inget ur människors händer; han låter sig inte betjänas som om han behövde något eller som om vi människor är så viktiga att vi kan förse Gud med det han behöver.

Apg 17:24-25: ”Gud är den som har skapat världen och allt som är i den. Han som är Herre över himmel och jord bor inte i tempel som är gjorda av människohand. Inte heller låter han betjäna sig av människohänder som om han behövde något, han som åt alla ger liv och anda och allt.
*

Sådan är Gud

Bibelns Gud, himmelens och Jordens Skapare är istället en utgivande Gud. Han ger oändligt mycket gott till ALLA människor!

Matt 5:45: ”Han låter sin sol gå upp över onda och goda och låter det regna över rättfärdiga och orättfärdiga.”

Och Gud ger allt av nåd. Inget kan vi förtjäna. Inget behöver vi betala för. Och inte heller behöver Gud få något annat tillbaka. Självklart uppskattar Gud när vi av uppriktig glädje vänder oss till honom i tacksamhet eller när vi ber honom om hjälp, men hans välbefinnande är inte beroende av det.

En sund kristen tro är därför som ett avspänt barnaskap där man kan likna den troendes förhållande till Gud med ett mindre barns förhållande till sina jordiska föräldrar. Man kan också likna Guds egenskaper med egenskaperna hos en riktigt god jordisk far eller mor, fastän Gud är oändligt många gånger bättre! Som barn ligger man inte och kryper som en mask inför sin pappa, rabblar hans namn 20 gånger och sedan ber om ynnesten att få en present när man fyller år.

Pappan ger en present för att han älskar sitt barn, och presenter kommer ibland även om man inte fyller år. Som barn behöver man inte skriva lappar och tända rökelse till mamma för att få en kram; kramen finns där så fort man behöver den! Som barn behöver man inte gå på kurser och konferenser för att lära sig hur man skall tilltala sina föräldrar och få dem att ge vad man behöver; det bara fungerar med barnslig enkelhet! En god mamma och pappa ser till att man har en ren säng att sova i, mat att äta, saker att lära sig av och att ha roligt med.

Och som barn behöver man inte heller fundera över hur mamma och pappa skall klara sig själva och må gott. Det hanterar de utan att kräva något av barnet. Självklart älskar mammor och pappor när deras barn spontant kommer och sätter sig i deras knä, men det är inte ett krav. Så här skall alltså en sund kristen tro fungera, för sådan ÄR Gud!
*

Vilseledande religiositet

Den sunda kristna tron har alltid varit anfäktad av olika lärosystem och riter. Väckelser kommer och ställer en del tillrätta, men sedan faller även väckelserörelserna tillbaka in i kyrkosystem och gudstjänstväsende där Gud blir till en figur som skall blidkas och vars behov skall tillfredsställas.

Det här är exakt vad som håller på att ske i svensk kristenhet i stor skala just i våra dagar. Ett typexempel på detta kan du läsa om i denna artikel i Välden Idag.

Lägg märke till just orden ”gå djupare”, ”gudstjänst” och att ”betjäna Gud”. Här riskerar gudsrelationen att bli något mystiskt, ogreppbart och dunkelt bakom ridåer av rökelse och lovsångsmantran. Här blir mässor ett verktyg/en metod för att ”gå djupare” likt meditation och mystik i österländsk religion och filosofi. Här blir sakrament, ritual, bön och lovsång till ”nycklar” för Guds välsignelse.

Detta uppskattas tyvärr av många, både utomstående och kristna, men det är likväl en kult med hedniskt ursprung som endast ger vad ”köttet” begär. Kanske någon tänker på Gamla testamentets riter och menar att Gud visst önskar gudstjänster med en särskild ritual, men egentligen är ju hela Gamla testamentets ordning ett enda stort bevis på vad som INTE fungerar.

*

En ny ordning

Som sanna kristna får vi leva enligt Nya förbundets ordning; nu får vi leva ”i Kristus” och i barnaskapet inför Gud, vår Far. I Nya förbundets ordning är tempeltjänst, offer, prästerskap, gudstjänstordning etc helt avskaffat. Nu har det barnaskap som Bibeln vittnar om trätt fram i dagsljuset.

Hebr 7:22: ”Så är också det förbund som Jesus har gått i borgen för mycket bättre.”

Kol 2:16-17: ”Låt därför ingen döma er för vad ni äter och dricker eller ifråga om högtid eller nymånad eller sabbat. Allt detta är bara en skugga av det som skulle komma, men verkligheten själv är Kristus.”

Heb 9:1, 10-11: ”Det första förbundet hade alltså sina föreskrifter för gudstjänsten och sin jordiska helgedom… Liksom när det gäller mat och dryck och olika slags reningar, så är det här fråga om yttre föreskrifter fram till tiden för en bättre ordning. Men nu har Kristus kommit som överstepräst för det goda som vi äger. Genom det större och fullkomligare tabernakel som inte är gjort med händer, det vill säga som inte tillhör den här skapelsen,”

Matt 9:13: ”Gå och lär er vad detta ord betyder: Jag vill se barmhärtighet, inte offer.”

Rom 8:15: ”Ni har inte fått slaveriets ande, så att ni på nytt skulle leva i fruktan. Nej, ni har fått barnaskapets Ande, i vilken vi ropar: ’Abba! Fader!’ ”

Fil 4:6-7: ”Gör er inga bekymmer för något utan låt Gud i allt få veta era önskningar genom åkallan och bön med tacksägelse. Då skall Guds frid, som övergår allt förstånd, bevara era hjärtan och era tankar i Kristus Jesus.”

Vilken fruktan är det som Paulus talar om i Rom 8:15? Jo, den fruktan för Gud som leder till just laggärningar, riter, metoder osv, dvs ett gudstjänstfokuserat liv för att blidka och tillfredsställa Gud.

*

Vilken väg vill vi gå?

All verklig synd inför Gud tycker jag sammanfattas i en enda vers i profeten Jesajas bok, 53:e kapitlet. Det handlar om människans lust att gå sin egen väg, att själv vara gud i sitt liv. Vi är alla mycket bra på att samla ihop all sköns religiöst bråte som vi vill ha med på vår vandring; vi plockar lite här och lite där, allt efter eget tycke och smak. Det spelar ingen roll om man är ateist, ockultist eller en vilsen kristen, alla samlar på sina egna favoritsvar på livets frågor och problem. Men det är just detta som ÄR problemet, och det är just detta som är den breda väg som Jesus talade om.

Jes 53:6: ”Vi gick alla vilse som får, var och en gick sin egen väg,…”

Matt 7:13: ”Ty den port är vid, och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går fram på den.”

Tack och lov har Gud en lösning på problemet – för den som så önskar.

Jes 53:6 forts: ”men all vår skuld lade HERREN på honom.”

Joh 1:12: ”Men åt alla som tog emot honom gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn.”

I Nya förbundets ordning är vi kallade till att leva i frihet (Gal 5:13), i ett barnaskap. Vi är kallade till att släppa taget om vår tunga resväska med religiöst bråte. Trots det sa Jesus att det är FÅ som finner denna frihetens smala väg.

Matt 7:14: ”Och den port är trång, och den väg är smal som leder till livet, och det är  som finner den.”

Det innebär då också att det är FÅ som innerligt uppskattar den frihet som Gud erbjuder i Jesus Kristus. Det kommer med andra ord vara många som uppskattar en religiositet som är fullspäckad med sådant som laggärningar, sakrament, riter, liturgi, metoder, mässande, prål och tingel-tangel etc. Bort från denna breda väg går Guds smala väg, och det är endast där man kan få uppleva sann frihet, vila och frid. Ändå är det FÅ som kommer att välja den smala vägen.

 

Så när du nu läser i kristna tidskrifter och böcker om alla ”underbara” ting som man företar sig i kristenheten, så minns att Gud inte låter ”betjäna sig av människohänder som om han behövde något” (Apg 17:24-25). Istället betjänar han dig av nåd med det du behöver för din vandring här. Du kan alltså slappna av.

 

Guds löften om evigt liv, Helig Ande, Andens gåvor, hjälp i vardagen här och nu, finns i Jesus Kristus utan några insatser från din sida. Den sanna kristna tron innebär därför en full överlåtelse till och förtröstan på att ”farsan” tar han om allt! Det är detta enkla förhållningssätt till Gud och hans frälsningserbjudande i Jesus Kristus som gör den smala vägen just så smal. Så vill du nu ändå ge något till Gud, så ge honom din tacksamhet för just detta!

 

Från Bibelfokus.se/Lennart Jareteg

http://bibelfokus.se/blogg/121021

 

 

/Anji

Av Anji - 13 februari 2019 23:08

You might not feel the same way, but coming from utter satanic darkness, the light is the truth and the ONLY way to find true peace, purpose and acceptance.

 

 

God will calm your mind and your heart. Bible Verses For Women. <a href=#biblestudy #hope #peace #faith #christian #inspirational #motivation #woman #saturday #bibleverse #biblequote #jesus #god #strength #love #lifequotes #quotesaboutlife #christ #christianquotes #christianlife #calm #mondaymotivation #monday" />



 

Frid med Gud.    Se bibelorden:


Jes 26:3-4
3 Den som är fast i sitt sinne
bevarar du i frid,
i frid, för han förtröstar på dig.
4 Förtrösta på Herren för evigt,
för Herren Herren
är en evig klippa.


Frid med Gud
Rom 5:1 När vi nu har förklarats rättfärdiga av tro, har vi frid med Gud genom vår Herre Jesus Kristus. 2 Genom honom har vi också tillträde till den nåd som vi nu står i, och vi gläder oss i hoppet om Guds härlighet. 3 Men inte bara det, vi gläder oss också mitt i våra lidanden, för vi vet att lidandet ger tålamod, 4 tålamodet fasthet och fastheten hopp. 5 Och hoppet sviker oss inte, för Guds kärlek är utgjuten i våra hjärtan genom den helige Ande som han har gett oss.

 

Not only so, but we also glory in our sufferings, because we know that suffering produces perseverance; perseverance, character; and character, hope. And hope does not put us to shame, because God’s love has been poured out into our hearts through the Holy Spirit, who has been given to us. — Romans 5:3-5

85 Inspirational Quotes About Life And Happiness Life 50

 

FRID. Smaka på ordet. Har du frid?

 

/Anji

 

Av Anji - 12 februari 2019 20:41

Thanks God for God #bibleqoutes#bible#jesus#jesuschrist#god#inspirati<br />on#quotes#love#asmr#peaceful#relaxing#hope#trustin<br />god

 

Det är gott att knäppa sina händer till bön.  Man vet att man är sedd av Gud, man vet att han lyssnar till bönen man ber. Man vet att man kommer att få bönesvar.

 

Det är skönt att knäppa sina händer och vara innesluten i Guds kärlek, en enorm kärlek, tänk, sedan tidernas begynnelse så har han vetat om att just DU eller jag skulle sitta med knäppta händer och be, vara frälst och tro bara på honom.

 

Jag vilar i Guds händer, jag vilar där, där är gott att vara.

Det finns ingen som är som Jesus, han är min bäste vän. Han är alltid nära. Han stillar oroliga hjärtan och han ber att vi skall lägga våra svåra bördor på honom, och det tar kanske tid innan man förstår vad han säger, men sedan man börjar lyda så går det bra, trots olika bekymmer och sorger.

 

Glädjen lever, JESUS lever, man är glad och tacksam då man vet det.

Jag lämnar allt till Jesus, det är bäst så.

 

https://www.pinterest.se/pin/752241943987056903/

 

/Anji

 


Av Anji - 10 februari 2019 18:40

Christ lives in me : Photo

 

Livet är inte lätt, inte alls, men jag har Jesus mned mig vart jag går och var jag än är så de bekymmer jag har lägger jag hos Honom. Han är min ledsagare, han leder mig på rätta vägar.

Det har varit svårt många gånger och är så fortfarande men jag är ändå så trygg hos Jesus!

 

Gud/Jesus är för alla som vill gå den RÄTTA VÄGEN! Han är till för den som söker honom och vill känna honom.

 

Luk 4:18 Herrens Ande är över mig, för han har smort mig till att förkunna glädjens budskap för de fattiga. Han har sänt mig att utropa frihet för de fångna och syn för de blinda, att ge de förtryckta frihet

 

Jes 42:16 De blinda ska jag leda på en väg som de inte känner, på okända stigar ska jag föra dem fram. Jag ska göra mörkret framför dem till ljus och det ojämna till jämn mark. Detta är vad jag ska göra, och jag ska inte överge dem.

 

Joh 9:25 Han svarade: ”Om han är en syndare vet jag inte. Men ett vet jag, att jag som var blind nu kan se.” 26 De frågade honom: ”Vad gjorde han med dig? Hur öppnade han dina ögon?” 27 Han svarade: ”Jag har redan berättat det för er, men ni lyssnade inte. Varför vill ni höra det igen? Vill ni också bli hans lärjungar?” 28 Då hånade de honom och sade: ”Det är du som är hans lärjunge! Vi är Moses lärjungar. 29 Vi vet att Gud har talat till Mose, men varifrån den där mannen är vet vi inte.”

 

Jes 42:18 Ni som är döva, hör! Ni som är blinda, skåda och se!

 

Joh 9:24 För andra gången kallade de till sig mannen som hade varit blind och sade till honom: ”Ge Gud äran! Vi vet att den mannen är en syndare.”

 

Jes 43:8 För ut det blinda folket som ändå har ögon, och de döva som ändå har öron.

 

Matt 15:14 Låt dem vara. De är blinda ledare för blinda. Och om en blind leder en blind, så faller båda i gropen.”

 

Matt 23:24 Blinda ledare! Ni silar mygg och sväljer kameler.

 

Rom 1:21 Trots att de kände till Gud prisade de honom inte som Gud eller tackade honom, utan de förblindades av sina falska föreställningar så att mörkret sänkte sig över deras oförståndiga hjärtan.

 

Rom 2:19 Du ser dig som en vägledare för blinda, ett ljus för dem som vandrar i mörker,

 

 

/Anji

 

Av Anji - 8 februari 2019 19:45

Kyrkorna har duperats av Satan

FRÅN: 

 

http://experimentlandet.blogg.se/2016/august/


Kristna har sedan århundraden tillbaka blivit duperade av Satan och hans anhängare här på jorden och de flesta som kallar sig kristna tycks bortse från att Satan använder sig av människor (som är lojala mot honom) för att sprida sitt rike här på jorden precis som Gud använder sig av människor, pånyttfödda kristna, för att sprida sitt rike på jorden.

Eftersom han (Satan) på ett så utstuderat och skickligt sätt döljer sina verkliga avsikter, går majoriteten av mänskligheten i fällan. Till det yttre verkar han och hans medhjälpare för fred, enhet, utbildning, samarbete över gränser, kultivering, solidaritet, medmänsklighet, välgörenhet och för att göra världen så trivsam och bra som möjligt. 

Genom att omskapa sig till en ljusets ängel med människornas bästa för ögonen, kan djävulen och ogudaktiga individer, vilka uppträder som om de tjänar rättfärdigheten, lägga under sig skapelsen. 

“Och det är inget att förvåna sig över, Satan själv uppträder ju som en ljusets ängel. Inte underligt då om hans tjänare uppträder som om de tjänade rättfärdigheten. Men de skall få ett slut som svarar mot deras gärningar”(2.Kor.11:14-15)

Satan har sitt eget evangelium som är en förfalskning av Guds evangelium. Tillskillnad mot Guds evangelium så tilltalar Satans evangelium det köttsliga sinnet och förnekar det faktum att människan (i sitt naturliga tillstånd) är en fallen varelse och avskiljd från livet med Gud. Att hon är död i sina överträdelser och i sin synd och att hennes enda hopp ligger i att bli född på nytt.  

Som fallen (syndig) och avskiljd från Gud, kan människan, hur goda intentionerna än är, inte skapa någon varaktig fred, solidaritet eller rättvisa på jorden. Det går inte att skapa fred om inte synden och orättfärdigheten uppmärksammas och bekämpas och ersätts med den rättfärdighet som tar sin början i och med dopet i den heliga anden och pånyttfödelsen i Jesus Kristus. 

Istället för att ta till sig detta, ägnar majoriteten av de kristna i Sverige (deras kyrkor), sig idag åt att nära det köttsliga sinnet hos alla invandrare (zigenartiggare) som anländer till landet i hopp om att få permanent bidragsförsörjning och allt gratis (sina köttsliga behov tillfredställda). Går det så går det och i de flesta fall går det bra.

Att uppmuntra laglöshet, synd, orättfärdighet (orättvisor), ljugande, bedrägerier har blivit som ett nytt budord inom den svenska kristenheten och man tror i sin naivitet att det är utblottade människor (så kallade flyktingar) med rena och ärliga hjärtan som kommer hit för att de inte har mat för dagen i sina hemländer utan lever i en total misär när det i själva verket är ekonomiska parasiter som kommer hit och som vet exakt hur de skall bete sig för att få dumsvenskarnas sympati.

Trots att majoriteten saknar giltiga identitetshandlingar vid ankomst, menar kyrkorna att det är samhällets ansvar att se till så att dessa får allt de påstår sig behöva och då inte minst bostäder som de förstås inte har råd att bekosta själva då de saknar precis allt.  

Att det finns tiotusentals hemlösa svenskar och svenskar som lever långt under EU,s fattigdomsgräns, är inget som kyrkorna engagerar sig i. De tillhör en grupp som det med automatik inte är synd om eftersom varken myndigheter, media eller det kristna ledarskapet, har sagt att det är synd om dem. 

De får klara sig bäst de kan med de futtiga ersättningar de får och gå till soppköken för att äta. 

När man påtalar detta (att de flesta invandrare/flyktingar/lycksökare har ljugit sig in i landet) för folk som kallar sig kristna så möts man antingen med ignorans eller med ett mummel om att man är kärlekslös, hatisk och obarmhärtig. Vi har en skyldighet som kristna att ta hand om främlingen brukar man säga.

Att ta hand om främlingen innebär inte enligt kyrkorna (de naiva kristna) att ge främlingen mat och tak överhuvudet fram tills att den kan åka tillbaka till sitt hemland utan det innebär att ge främlingen, alla främlingar (numera hundratusentals som söker lyckan och en god materiell standard i Sverige) allt de behöver materiellt sett (inklusive bostäder) och mer än så. På livstid. Efter det kan de måhända åka tillbaka till hemländerna (under kort eller lång tid på semester) med en svensk ersättning som trillar ner på deras bankkonton oavsett var i världen de befinner sig. 

Jämför detta med berättelsen om den barmhärtiga samariten (i bibeln) som betalade värdshusvärden pengar för att inhysa den misshandlade så länge han var dålig efter misshandeln. Den barmhärtiga samariten sa inte till värdshusvärden att jag betalar för den misshandlade så att han kan bo på ditt värdshus resten av livet och sedan även för hans familj som förstås också vill bo tillsammans med honom på värdshuset under resten av livet.

Kyrkornas medlemmar tror inte att ofrälsta invandrare (varav alla kallas för flyktingar) skulle kunna tänka sig att ljuga (gå mycket långt i sitt ljugande) för att få ett bättre liv materiellt sett i Sverige. De tror att alla ofrälsta (lycksökare och parasiter) är ärliga och renhjärtade när de säger att de är fattiga och ensamma. Därför köper man deras snyfthistorier (liksom tiggarzigenarnas snyfthistorier) med hull och hår. Något annat är kärlekslöst, obarmhärtigt och hatiskt. 

Att de avfälliga kyrkorna (dess medlemmar) indirekt arbetar för Satan och för folkmordet på svenskar bekommer dem inte det minsta så länge de får känna sig goda som lyckas ta hand om alla fattiga från hela världen. Så säger ju “deras bibel”(deras egna uppfattningar/människoverk) att man skall göra (så länge man personligen inte behöver stå för kostnaderna för sin godhet) även om det står i den riktiga bibeln att de som inte tar hand om sina egna i första hand, är värre än otrogna.

“Men om någon icke drager försorg om sina egna, först och främst om sina närmaste, så har denne förnekat sin tro och är värre än en otrogen” (Tim. 5:8).
 
Kyrkorna av idag är värre än otrogna och dessutom har de blivit avgudadyrkare som kompromissar hej vilt med andra människors gudar (andra religioners uppfattningar av Gud) genom olika villoläror som syftar till att leda bort människor från den rätta tron. AA/NA, Celebrate Recovery, New Wine, New age, Ekumenik, HBQT rörelsen, religionsdialoger med tillhörande kompromisser.
 
/ANJI/                  TAG VARNING!!!

Av Anji - 7 februari 2019 17:35

1 Kor 3
18 Bedra inte er själva. Om någon av er tycker sig vara vis i den här världen, måste han först bli en dåre för att bli vis. 19 Den här världens visdom är nämligen dårskap inför Gud. Det står skrivet: Han fångar de visa i deras slughet, 20 och vidare: Herren känner de visas tankar, han vet att de är tomma.
21 Därför ska ingen skryta över människor, för allt är ert: 22 Paulus, Apollos och Kefas, världen, liv och död, nutid och framtid, allt är ert. 23 Men ni tillhör Kristus, och Kristus tillhör Gud.

 

Lev för Kristus.

 

/Anji



medarbetare

























Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards